Svenskan

Idag är jag ledig från skolan!! WIhooo

Just nu sitter jag och snackar med Cassandra<3 Vi har en bra diskussion om hur jag låter när jag snackar svenska. Hon och även Alexander har kommit fram till att jag låter som en blanding mellan norsk och fjortis...inte bra betyg direkt.

Vet ni vad...för tre dagar sedan så bad en kille mig att säga något på svenska..så frågade jag tillbaka vad han ville att jag skulle säga. Så bad han mig säga; I just hit my elbow in the wall.
Och jag kom verkligen inte på vad elbow hetter på svenska!! Så nu har jag gått i tre dagar utan att komma på vad det heter. För några minuter sedan kom jag på det, ARMBÅGE!

Det är lite läskigt att jag redan börjar glömma vissa ord. För det har hänt mig innan att jag inte kommer på under några sekunder vad ett ord heter på svenska.

M

The big wedding


Vi börjar med en crazyyy look bild på mig! Så här såg jag ut igår. Vi hade som sagt ett bröllop i vår bakgård. heidi's bror Steve gifte sig med Molly. Det var väldigt vackert!
Jag var gäst slash fotograf. Jag tog sammanlagt ca 900 bilder. Tror att ca 20 bilder var på mig...haha. Det var då jag bad folk ta bilder på mig och någon..inte alltid roligt att vara fotografen..finns inga bevis på att man var där..haha

Jag och Brett under bröllopet. Alla älskade mina strumpbyxor! Det finns tydligen inte direkt sådana här borta. I'm unique!

Min numera "kusins" son. Så himla söt!! Synd att man inte ser ansiktet. Han är sockersöt! Spec i sin lilla outfit.

Jag och min "kusin" Erika. Första gången jag träffade henne! Det är Heidi's syster dotter. Jag ska förmodligen åka upp och besöka dem under nästa lov!! Ska bli skitkul!

Inte världens vackraste bild...måste jag säga. Här är jag med Brudparet! Dolly och Steve.

Erika, Bryan och Jag. Bryan var kvällens bartender men vi övertalade honom att gå och dansa med oss i några minuter...så Ian fick ta över baren. Hoppas det gick bra! ha

Jag och Heidi. Jag hade klackar...är normalt inte längre än vad hon är haha. Det känns så konstigt att jag är den längre på fotot. Inte van vid det! Jag ser ut som en jätte! Hah

Jag och Spencer. He's my boyfriend...haha enligt Brett...han är 12 people!! Icke seriöst haha för er som inte förstår skämt alltså...

Så avslutar vi bildspelet med en bild på Blakiiiie, som jag från och med idag kallar honom..haha.

Runt klockan 9 så hämtade Megan och Sam upp mig från bröllopet...efter det hade vi några roliga, jobbiga och intressanta timmar allt ha.
M

Brollop, senior pictures and megan's

Imorgon har jag ett Brollop som ager rum i varat hus!! Det kommer ca 80gaster...it's going to be crowded...
Men det ska bli roligt...sedan efter det ska jag se om jag kan fa sova hos Megan..

Btw sa fick jag se mina senior pictures idag...jag ar inte sa nojd men mina foraldrar gillade bilden...ah jag vet inte riktigt. Mina foraldrar maste ju tycka jag ser bra ut, jag ar ju deras barn...sa vet inte riktigt om jag kan lita pa dem...haha

 

Har ar bilden...fy fan gillar inte den roda bakgrunden...gor att man ser valdigt blek ut..

M


Jennifer's body

Ikvall var jag pa bio med Sam och Megan. Pa bion sa motte vi Parker och tva andra snubbar fran varan skola. Vi skulle alla kolla pa samma film sa vi satt brevid varandra. Vi kollade pa Jennifer's body. Samsta filmen ever.
Verkligen ingenting att rekomendera!!
Handlade om den har tjejen som har en basta van som blir till typ en demon som ater upp killar for att overleva...och sedan ater upp basta vannens pojkvan...nej usch dalig film!!

Megan Fox ar ingen bra skadespelerska heller...sry guys...


M

Mer info om köpcentrumet-händelsen...

Killen som föll i köpcentrumet i förrgår, som jag berättade för er om i ett tidigare inlägg...
Han försökte ta självmord...men han överlevde. Hemskt att han försökte ta självmord i ett köpcentrum inför barnfamiljer och sådant. Det är hemskt att han överhuvudtaget vill ta livet av sig självklart!
Hoppas han förstår vilket misstag han gjorde i att försöka ta livet av sig och sedan försöker förbättra sitt liv gradvis nu när han fick en andra chans. Håller tummarna för honom..

M

syster flyttar hem

Idag runt klockan 10 så kom Brittany hem igen...
Hon är dottern i familjen. 19 år.
Hon gifte sig i februari och flyttade till Louisiana med sin man för ca 1 1/2 månad sedan...och det funkade tydligen inte..så hon kom tillbaka idag.
Eftersom jag fick hennes rum så ska hon flytta in i the work out room. Så de måste flytta ut alla maskiner...vet inte vart de ska vara dock men men.
Hoppas det funkar och att alla inte bråkar hela tiden på grund av detta. En till tjej i huset!

M

hemsk händelse

Idag när jag var inne i affären som jag köpte min klänning i som ligger på andra våningen...hörde jag helt plötsligt ett högt ljud. Som att något ralmade...något stort lät det som. För ljudet stannade kvar länge...
Jag såg att folk började springa mot mittparten..där man kan se alla fyra våningarna. Det är som en cirkel. Så jag och Brittany sprang dit för att se vad som hände. Jag gick fram och ser en kille i min ålder ligga på bottenvåningen på rygg...livlös. Det rinner blod från hans huvud och hela han ligger helt still...
Säkerhetsfolket är där efter några minuter och de kan inget göra...de spärrar av stället och väntar på något, förmodligen sjukpersonal.
Jag gick in i affären igen...och köpte min klänning. Ville inte stanna kvar där ute och bara stirra. Gick tillbaka ut. Kollar ifall han har vaknat upp...men han ligger kvar på samma ställe...i samma ställning. säkerhetspersonalen försöker väcka han till liv...men det ser ut som att allt de gör är till förjäves.

Fick höra för några minuter sedan att det som hade hänt var att han och några hade bråkat på fjärde våningen och det slutade med att han föll ner..

Är inte hundra procent säkert, men tror att han dog...jag hoppas verkligen inte att jag har rätt!!

Det var hemskt att se...trodde jag skulle svimma. Jag skakade och började frysa efteråt och visste inte riktigt vad jag skulle göra. 

M


Dress!!:]]

Idag hittade jag min klänning till Homecoming!!
Igår hade jag lagt undan 3 klänningar på Macy's som ni kanske läste om. Men jag hittade en annan klänning i Windsor. I really like it!

Sen ska jag ha mina skor som ja har på bilden...och SMYCKEN!!!

Mitt hår..är jag inte riktigt säker på hur jag vill ha det än...vet bara att jag vill ha utsläppt!

M

dresses


Idag har jag varit och kollat efter Homecoming klänningar! Jag hittade 3 stycken på Macy's. De var så fina! Tyvär har jag inte kort på dem..
Men imorn har jag förmodligen bestämt mig för vilken klänning jag vill ha..
Jag och Heidi ska kolla i några andra affärer också innan jag bestämmer mig.
De tre jag hittade nu var svart/vita och rosa/svarta. I löööv them!

M

My binder


Så här ser min pärm numera ut!
Jag gjorde detta idag. Är sjukt nöjd. Fick tyvär inte plats med alla bilder på första sidan så fick välja bilder utifrån hur bra man kunde sätta ihop dem :/ gaaah fick damp.
Är det någon som saknas? Säg då till !! :o

M

Pluggmusik

Här har ni några av de låtar ja lyssnar på under tiden jag håller på och pluggar...algebra 2...
Enjoyyy!

Och åter till Algebra 2...

M

Volleyball

I torsdags var jag även på Volleyball-match. Kollade på Jessica. Hon var väldigt duktig! De vann matchen som tur var hah. Hon spelar i skolans lag. PÅ bilderna kan ni se lite hur vår gympasal ser ut när sittplatserna på andra sidan är uppfällda.

Ser det likadant ut nu som för 20år sedan pappa?

M

Seattle



Tim och Heidi var bortaresta i ca en vecka. De var i Seattle. Från förra torsdagen till den här onsdagen. När de kom hem så fick jag detta!! Var det inte gulligt?! Jag vart glad. Chokladen var god...mums.

Just nu har jag tyvär inga pengar att lägga i min spargris..eftersom jag la mina sista pengar på en Senior-tshirt. Det ska bli kul när den kommer! Längtar!

Tror jag ska ha på mig min rosa t-shirt idag..hm.

M

Blakessss dejt

Som sagt..igår efter matchen så åkte jag och massor av annat folk hem till mig för att ha typ en kickback.
Vi som åkte först var Jag, Brett, Nicole och Anotinette. Blake och 3 av hans polare var redan hemma hos oss eftersom Blake skulle fråga Nicole om att gå till Homecoming med honom,,
Han hade tänt massor av ljus som skrev "HOMECOMING?".
Det var riktigt gulligt det också!
Sen så släckte vi nåra ljus och hade lite roligt...lalala




M

Footballs match

Igår efter fotballsmatchen som förövrigt var väldigt rolig haha. Jag och en tjej som heter Nicole(inte den tjejen som jag kommer berätta om i nästa inlägg) gick runt och snackade med massor av killar och skaffade nya vänner. Det var en hemma match. Vi förlorade...men spiriten var hög!! Efter matchen frågade Blake en tjej om att gå till homecoming med honom...kommer mer info i nästa inlägg..


M

Bretts homecoming dejt

I torsdags kväll åkte jag, Brett, Adam, Kara och Nicole till en tjej som heter Antoinette för Brett skulle fråga henne om hon ville gå till Homecoming med honom.
Man "måste" fråga tjejen på ett gulligt och helst unikt sätt också.
Så Brett bad hans mammas bästa kompis att hon skulle göra en blomm-fotboll. Hon är Escondidos(där jag bor) bästa på det området, att göra kreationer med blommor.
När vi kom dit så dekorerade vi hallen till uterummet där Brett skulle fråga henne.
Egentligen skulle han ha dekorerat hennes rum men inga killar är tillåtna på övervåningen så det funkade inte...
Det var iaf väldigt fint och gulligt!!
När hon väl kom dit och han frågade henne var hon helt...Åhhh-jag-vet-inte-vad-jag-ska-säga-omygash-så-gulligt
Hon sa såklart ja.


Det står "Will You Go To Homecoming With Me? -Brett"

Hon hade precis vart på soccer practise, därför hon är klädd sådär.
M


senior rings



Sitter och kollar på klassringar just nu. Jag ska skaffa en. Det har jag bestämt. Även fast de är sjukt dyra. Jag vill ha något som ett stort minne från detta året. Så jag tycker det är självklart att jag ska ha en ring.

Jag funderar på att välja en ring som liknar någon av dessa..vad tycker ni?

Många frågor som ska besvaras nu! Vad som ska stå på den, vad för färg på stenen, hur mkt pengar man vill spendera på den, med mera med mera...

Jag kommer kanske kunna få den lite billigare eftersom att min kompis Monica's kusin och farbror äger det företaget. Hon sa att hon kanske kunde fixa det iaf.
Man kan ju bara hålla tummarna!

M 

Weather



Hade lust att ta kort på mina converse<33


Det börjar bli kallare här i soliga Escondido! Solen skiner som vanligt men det är helt klart kallare. Och med kallare menar jag att man nu kan ha på sig jeans utan att dö utav överhettning. Så kallt blir det här borta. I vinter kommer vi som mest behöva ha på oss en, som i sverige skulle kallas, vårjacka.
Det är så sjukt skönt! Jag hatar vinterkläder som vi behöver ha på oss i Sverige! Så osmidigt...och man känner sig så himla stor!

M

Paradiso Girls

Det har ar en sadan bra lat att lyssna pa i bilen pa vag till..nagonstans...
Man blir sa himla taggad!!
Lyssnar alltid på den har laten med mina girlfriends i bilen!

Den har laten behovs verkligen nu nar jag skriver klart min uppsats.
(Ifall ni undrar sa sitter jag vid en annan dator i huset och inte min svenska dator. Darfor kan jag inte anvanda vara bokstaver)


M


Spotify dö

Åh jag är lite deprimerad..
Kolla vad Spotify gjorde mot mig idag när jag skulle försöka gå in på det..


Not good!!!!!!! (/(")/#&(/&(/#&(/!&#(/&"&#(!&#/?=)?=&%#¤%#¤#"#¤

M

Farmor

Ni vet när man verkligen vill att något ska hända..så sitter man och tänker på det om och om igen...det är vad jag gör nu. Även fast jag är ett hav och några länder ifrån dig, känns jobbigt att jag inte kan vara där hos er nu.
Farmor, bli bra nu!


Jag älskar er farmor och farfar!

M


Football gameee

Igår var jag på Footballs-match med mina friends, några av bretts kompisar och "C".
Det var jätteroligt!! Dessutom så kom det några killar som bara joinade oss haha, var roligt. Fast de kände tydligen någon av oss..tror det var "C".
Här ser ni lite bilder



Haha älskar att alla verkligen är så seriösa på varenda bild, plus att bilderna inte alls vart suddiga...JAG TOG INTE BILDERNA! 
Nej men har man kul så har man!!

M

SPTV

I min skola har vi Skoltv. Så om man tillhör en viss videoklubb, så får man vara med på den "showen". Jag är med i den klubben! Så jag kan, om jag vill, bli reporter eler något annat liknande som har med showen att göra.
Iaf, det var inte alls det jag ville säga. Det jag ville säga var att i torsdags..under engelska lektionen, så visade dem SPTV(San pasqual televison) och jag var med!!! För förra fredagen när vi var på matchen så stod jag i the rally crowd, det är där alla som är väldigt entusiastiska och hejar väldigt mycket står. Har hejarramsor och kläder och allt sådant som stöttar vårt lag. Och då stod jag längst fram vid stängslet och typ stöttade vårat lag haha genom att skrika...jag såg så sjukt rolig ut att jag dör! Jag tyckte verkligen det syntes att jag inte riktigt var van vid sådant här. Men där blev jag kändis i min skola iaf! Haha eller inte...
Jag var iaf inzoomad!! Sug på den.

M


Wohoo, shush girl

Heej gott folk!
Just nu är klockan 7 på MORGONEN!! En lördag..
Och jag är vaken..eftersom jag och Brett ska åka och hjälpa hans grandma med något project hon håller på med. Jag tror det är att hon samlar in pengar till hemlösa så hon har någon grej på morgonen. Så då ska vi antingen ta kort eller bara finnas där för henne och hjälpa till.
Jag är TRÖTT!

Igår hade vi det iaf kul!
Efter skolan runt kl 17 så åkte vi till Pat N Oscar's för att käka middag med våra polare. Vi var ca 12 pers som åt tillsammans och vi tog upp STOR plats! Haha. Folk kollade väldigt mycket på oss när vi kom in innanför dörrarna...
Sedan drog vi vidare till vår bortamatch, det var väldigt små läktare på den planen måste jag säga...
Efter det drog vi med folk hem till oss och hade typ som en KickBack, som det kallas.
Vi kollade på PPR(tvprogram som visar alla matcher, vår match var med), badade jakuzzi och hade allmänt roligt.
Jag kommer lägga in bilder senare

Men nu MÅSTE jag verkligen gå och fixa mig klart...annars kmr jag bli sen och vi ska dra 7.30

Hejdå hörs senare!

M

who is 7 to you ?



Det här var vad en kille som heter Jesse skrev om mig, jag är nummer 7 såklart!? Jag började garva så mycket när jag läste detta! haha. Jag är som en japansk turist här borta!! can I take a picture??
Och jag är tydligen pretty awesome. Det var lite roligt att höra hih.

M

Homesick


Just nu har jag en sådan stor hemlängtan att jag knappt vet vad jag ska göra av mig själv

M


Toooooooga parteeeeyyy bilder

Jag var på Toga partyy hos Tori's i lördags som ni kanske har läst om.
Och här kommer lite bilder från det.
Det vart i princip bara bilder från vissa av folket haha. Som ni ser här. Vi växte typ fast i jakuzzin






M

Taco-tuesday

Kom precis hem från Taco-tuesday. Varenda tisdag så går jag och mina kompisar till ett mexikanskt ställe som heter On The Border och äter tacos. Det är verkligen inte lika gott som i Sverige, enligt mig...vilket är konstigt eftersom vi bor liksom väldigt nära gränsen till Mexico haha. Så det borde vara godare!!

Men det är roligt att ha något varje vecka som man gör.

M

Fancy värre

Kom precis hem från en liten fin middag med familjen Mcbride och Gruwell.
Det var våra grandparents och kusiner med familj.
Vi gick ut och åt middag eftersom att Bryce(kusin) ska åka till Europa och turnera med något företag bla bla, som skridskoåkare. Han är väldigt bra. Har varit med på High School Musical On Ice och även Disney On Ice, med mera.

Det här är utsikten från restaurangen vi var på.
Är det inte vackert ?


Det här var en kalorifyllda efterrätten vi fick. Den var tyvär väldigt god..haha.
Dock så delade vi alla 13 stycken på tre sådana där efterrätter så det var inte så farligt.

Min outfit för kvällen.
Och...jag vet...jag hade en otroligt vacker min på den bilden haha. Men tänk inte på det! Och nu när jag skrev om det så kommer ni såklart tänka ännu mer på det och ju mer jag snackar om det kommer ni tänka mer och mer på det..så jag ska nog bara gå och lägga mig nu...gonatt
 

M

Candy shop

För en stund sen satt jag bara i mitt rum...så ropade Tim(pappan i familjen) på mig. Jag gick för att kolla vad han ville såklart. Han stod nedanför trappan med en brun påse och sa "CATCH!". Så kastade han den bruna påsen till mig...och jag öppnade den...
Då hade han helt spontant köpt lite godis och tuggumi till mig!! Hur gulligt var inte det?!



Men jag delade med mig lite till Brad och Brett. Så nu har kvar det som finns på bilden. Det är rätt mycket ändå! Haha

M


köpt till min garderob

Åh idag har jag shoppat igen som ni kanske läste i förra inlägget...jag börjar bli en shopaholic ha.

Idag hittade jag detta

Det första är en svart korsett, och på den tredje bilden är det en spetströja som är genomskinlig. Måste därför ha på mig ett linne eller liknande.
Korsett; Forever 21- 4.99dollar
Linne; Forever 21- 10.99dollar
Spetstopp; Forever 21- 19.80dollar
Linne; Forever 21- 2.50dollar


Åh visst är den söt??!! Det är en plånbok
Kostade 7.50dollar


Köpte även lite saker från Victoria's Secret. På rea, annars är det svindyrt ha.
Vit bh; 22.80dollar
och så fick jag denna bad-överdelen också av Heidi och familjen, den är JÄTTEFIN när jag sätter på mig den! Älskart!
Kostade 24 dollar

M

Alltså jag har tur

Men idag har jag något att göra!! Jag ska iväg och shoppa! IGEN!! Mitt liv är underbart ibland ha.

För idag är vi lediga från skolan!! Det är Labor Day. En dag då de flesta är lediga...och alla köpcentrum är öppna och har reor!! Weiho.

Cya later aligatorrrr

M

Gårdagen

Ni förstår inte hur uttråkad jag var igår. Kändes som att jag skulle dö. Jag gick runt huset hela dagen och gjorde absolut ingenting. Planerna var från början att vi skulle dra till beachen och surfa. Men det blev inte så för det var någon som inte kunde tror jag. Och det var hon som hade surfbrädorna.
Det sög.

På kvällen hade jag lite mer roligt iaf. Då kom det massor av killar över. Som kommer också bo med oss från torsdag nästa vecka till typ torsdag näst nästa vecka. Eftersom Heidi och Tim åker bort en vecka.

Så jag började spela Ping Pong med Jayson.
Ännu senare på kvällen kom även Blake, Kayli och Andy över och vi badade Jakuzzi.

Så jag dog lite mindre på kvällen.

M

nya jeans

Glömde lägga in bild på jeansen jag köpte igår, kostade ca 170kr :)


I lööööv them. De sitter skitbra på mig också. Ser bättre ut i verkligheten dock.

Och japp haha jag har kvar storleks-klisterlappen på andra bilden haha

Jag kan dock tyvär inte direkt använda dem än snyft, är för varmt ute
M

Innan Toga partyy igår

Igår var jag på toga partyy. Tori tog bilder så om jag får dem så komme rjag lägga upp dem på bloggen också såklart!
Innan såg jag och "brorsan" ut så här
Haha han försöker vara spännis


M


SHOPPING!

Idag har jag shoppat galet!
Allt detta under har jag handlat idag! (Förutom röda tröjan och kjolen på bild 3)


Jag och Sam med våra kassar utanför "The Mall"



Alla skorna kostade sammanalagt 27dollar ihop.

M

Toga Partyyy


Det här är min anslagstavla som jag precis har satt upp i mitt rum. Sätter endast upp viktiga saker ha. Den här festen är viktig.
Det är en Toga fest. Om ni kollar på kortet så ser ni en bild, något sådant ska man se ut som.
För er som har sett en American Pie film, typ Beta House tror jag, vet exakt vad en toga fest är haha.

DET SKA BLI ROLIGT!

M


Brand

Åh vet ni vad??!!
Förra helgen så var det en brand precis brevid vårt hus!! Det var otroligt läskigt. För helt plötsligt kom Brett in i mitt rum stressad och sa att om jag hörde att alla började skrika så skulle jag springa direkt ut till bilen för att vi behövde komma bort ifrån huset, ifall branden spred sig till oss.
Som tur är så lyckades dem stoppa branden så den kom aldrig till oss. Men det var några väldigt oroliga och nervösa timmar när vi inte visste vad som skulle hända!

Dessutom är det brandperiod nu, så jag kommer förmodligen få höra om många bränder fram över.

Några vänner från Sverige har berättat för mig att det var på nyheterna om Californien-bränderna. Det är läskigt.

M

Blake and Waterpolo

Nu har jag inte skrivit på ca 3 dagar tror jag så tänkte uppdatera er på vad som har hänt!
I tisdags så gick jag på Blakes Vattenpolo match. De spelade på hemmaplan, på det stället där de tränar på morgonen. Jag tycker så synd om dem. För de måste vara där kl 6 och ibland håller träningarna på till klockan 7. Skolan börjar 7.30. Så de hinner knappt åka till skolan i tid. Så de hinner inte fixa sig eller duscha eller något alls!

Jag mådde iaf skit under matchen så vi såg inte hela. Vi åkte hem efter typ halva. Så kom vi hem och jag la mig i sängen och dog. Hade feber.


Blake är nummer 5!


Killen i fram är inte med i laget..haha

M

Sickooo

Stannade hemma från skolan idag för jag är sjuk. Så har inte så mkt spännande saker som jag har gjort att berätta för er om...tyvär..

Kan berätta att jag har mkt läxor dock! Ha som jag måste börja göra nu när jag börjar känna mig bättre. Eftersom jag kommer gå till skolan imorn...

M

Dagensss

Dagen har varit lite rolig ändå. Nu framåt kvällen så kom våra grannar över för att i princip säga hejdå. De ska flytta. De har en son som är 19 år så jag var med han några timmar. Han badade lite. Det gjorde inte jag såklart..eftersom jag är sjuk!

Dock så har Adam(backwards-dejt) poolparty på onsdag efter skolan!! Vilket jag måste bli frisk till, så jag kan gå!! Så imorn går jag till skolan fosure!

Därför måste jag sova nu!
Hoppas ni har en bra dag under tiden jag sover..haha...lala

Gonattttt
M

RSS 2.0