Ifall du har undgått att höra detta...

...Så kommer du få höra de nu!
Britney har äntligen (om man nu tkr de) kommit ut med sin nya singel!
Jag själv trodde (så fördomsfull som ja tyvär är ibland) att den skulle suga på grund av allt som har hänt i hennes privatliv dårå....men tji fick jag!
Den är faktiskt inte så himla dålig som ja trodde, faktiskt så tror ja den kan slå ifall den spelas på rätt ställen och inte får dålig reklam av britney herself!
När ja själv var liten avgudade ja typ henne (vilket ja tror dem flesta småtjejorna gjorde) och hennes musik har typ inte ändrats så mycket, fortfarande den dära danskänslan när man hör låten. Man får en liten känsla av att man vill börja dansa (kanske inte bra varje gång), men bara lite....
aja ni får bedöma själva!

lyssnar på britney's nya singel här:
http://allieiswired.com/archives/2007/08/britney-spears-gimme-more-comeback-single-listen-here/


badnatt hos moi igen! (mimmi, jag, amanda, linn)

inatt vare badnatt hos moi again! så nice de va! vi tog typ tusen bilder på amandas kameraXD och alla blev ju såklart vackra på mig;)
chips-skålen flöt hela tiden under linns haka, hehe:P va lite kul, hon putta iväg den men den kom alltid tillbax XD haha, den fatta nog att Linn gillade chipsenXD

men i alla fall, vi satt dära i typ 4-5timmar :D
såg nog ut som stora russin efteråt!

och jag har inte lagt in bilder på alla kläder för ja har helt enkelt inte pallat, sorry men men :S de blir nog inte av, får se om ja har lite tid över nån dag att göra de!

imorn blir de till att se mina söööööta kusiner Timmy och Kristoffer! Det ska bli kul! Världens sötaste kusiner är de!

men nu ska ja gitta nånstans, have no idea where?!

här kmr lite bilder från inatt

golf pro-that's me

Så idag briljerade jag på golfbanan.....
hehe kanske inte men det gick ganska bra ändå och jag har inte spelat sen typ i maj lr juni!
Men jag blev ju såklart besegrad av brorsan och pappsen!
haha det är ju inte överraskande dårå, jag började spela förra sommaren i slutet, pappa har typ spelat i evigheter och brorsan började för typ 5år sen....

jag har blivit frågad om jag vill tjäna pengar på att sitta barnvakt för en familj. klart jag sa ja! man säger ju inte nej till pengar i första taget! Fast ja vet ju inte riktigt än hur mkt ja ska ta betalt för det, men det fixar sig nog:P har aldrig gjort det förr sååå, men men;P

Men nu så börjar ett av mina favvisar! Morden i midsomer, älskar den! Den är en så mysig deckare!
så nu ska ja chilla på soffan med morden i midsomer! yeah yeah!!

nu måste ja skynda mig så ja inte missar det

byebye<3


back home again

Vi åkte från huset i escondido ca 4.15 på morgonen och det var mörkt ute men ändå väldigt varmt! sedan lämnade planet flygplatsen i san diego ca 6.45 och innan dess var vi tvungna att för sisat gången på ett bra tag ta farväl av grandma och grandpa. Vi grät så jävla mkt! men sen så satt vi på planet i ca 5timmar och jag sov det mesta av tiden (mamma påpeakade när vi satt på andra planet att ja hade sovit väldigt konstigt, haha, ja hade skämt ut mig som vanlig och när jag för en gångs skull inte vet om det, men sen så kommer mamma och berättar, hahaXD)
och vi mellanlandade i Philadelphia i typ 3 timmar tror jag sen så tog det ytterligare lite över 9timmar att komma hem till arlanda.
så nu har man vart hemma sen i onsdags morgon, det känns väldigt tråkigt att behöva vänta minst ett år till för att se alla kompisar över havet igen.
Jag vill kunna åka och bo hos Tim, Heidi, Brett, Brittany och Bradley i ett år och samtidigt studera i samma årskurs som Brett. Det skulle isånnfall bara vara Brett som bor hemma dårå. Fast jag kan alltid bo hos antingen Kimberly eller Shelley om ja skulle vilja det. Men först och främst måste man ju veta ifall allting funkar och så. Hoppas, hoppas, hoppas, hoppas....
Men nu blir det en kort resume av vad som har hänt under mitt liv i US:
Vi åkte till beachen flera gånger (johan blev stungen av en manet den sista gången), var på disneyland och california adventure( jag blev förvånad över att jag vågade åka de ja åkte- extremt höjdrädd), åkte till san diego 2 gånger (ena gången för att se gamla stan och andra för att gå på det gamla hangarfartyget som är ett museum nu), åkte till mexiko under dagen (tur att man är en sån expert på att pruta annars skulle man vara pank nu tror jag..hehe, nee skoja, ja köpte inte så värst mkt dära) drog till carmel under en helg och bodde i ett eget litet hus ( vi var där med Brett, Heidi, Tim, grandpa och grandma), sista veckan var vi på en rolig vattenpark typ hela dagen, vi spenderade många kvällar med att ha barbegueparty (asså en amerikansk grillfest), vi var i los angeles, vi åkte till san fransisco över dagen (det var väldigt kallt dära i början men sedan blev det varmare:P), det blev mkt shopping såklart (bilder kommer senare), golfande för alla killar (ja tkr inte ja är tillräckligt bra för att spela med dem, jag skulle nog bara klanta till mig och sänka farten för alla och dem skulle bli sura, haha, så ja gick inte med demXD)(det är min teori), solande och badande varje dag i princip (förutom när vi skulle iväg på en heldagsaktivitet), vi åt på väldigt exklusiva restauranger (då kom äntligen finkläderna man har köpt till nytta)
men vi har gjort så mkt mer så jag får berätta mer nån annan gång, för nu har jag äntligen börjat bli trött! så det blir bäddags för mig;)

det kommer nog bilder senare på vad jag har köpt i soliga Cali! fast kanske bara på kläderna dårå, annars skulle det vara ganska många bilder;)

det kommer mera uppdateringar och bilder nån annan dag, snart! ;)

good night<3

RSS 2.0