New!



Nytt linne från JC!! Kostade 149 svenska kronor.
Har gått å trånat efter det ett tag nu. Egentligen inte något spec med det, tkr det är väldigt praktiskt och fint bara.
Så Mikaela is Happy Face Mikaela nu!!

M


pain

Aj jag har typ fått en allergisk reaktion av mina nickelörhänge som jag hade på mig i fredags. Usch de gör ont, det har nte blivit bätte sen i fredags heller är jag tog ut dem så satte i äkta guldörhängen nu och hoppas det blir bättre snart!

M

Money money money must be funny

Har äntligen lite pengar!! Hela 200kr snart haha. Vilket är väldigt mkt för eftersom jag har levt på ca 1kr under 2 veckor nu. Förmodligen kommer jag shoppa upp dem direkt. Jag behöver mycket nya kläder eftersom de flesta av mina kläder har blivit för stora, får bli lite tjockare eller köpa nya kläder...jag tycker det låter mer lockande att köpa nya kläder om jag ska vara ärlig!

Nej nu ska jag kolla klart på "Prom Night". En rysare med Brittany Snow. Wei wei.



M

Saturday again


Oh glömde de här bilderna
Från i lördags.
M

1hour!

Kom ihåg att sätta fram klockorna en timme idag!
Jag gjorde det precis...så egentligen vaknade jag 11 istället för 10.
Hum gillar inte att vi precis förlorade en timme. Fast i höstas fick vi en extra timme så jag antar att det inte gör så mycket egentligen!

M


Parteyy

Igår var PARTYY hos J.
Oh det var skitkul!! Vill ha det idag igen!
Men nej, jag ska självklart vara sjuk...gah.
Haha hoppas jag inte smittade så många igår...


M

VILL HA!!


Design

Som ni kanske har märkt så har jag gjort om designen på bloggen lite. Hoppas det är uppskattat. Tröttnade på den gamla, har haft den så länge nu.

M

plöggish

Mitt ECDL-prov idag gick inte som väntat. Fick godkänt men ska göra om det och få MVG eller minst VG. Förstår inte att jag endast fick G. Neh det var inte väntat som sagt.
Aja, man har ju andra chanser som sagt.

M


12 Hours of sleep

Skulle kunna somna närsom. Är så sjukt trött,förstår verkligen inte alls varför? Ska inte 12timmars sömn räcka...det är väl för mkt dådå. Men ändå, det borde inte finnas något som heter för mycket sömn.

Nu ska jag nog stänga av datorn, kanske skriva ut mitt examenstest till ECDL-tentan imorn och sedan antingen kolla på Scrubs eller sova.
Hum svårt val...Sova...Scrubs...tufft att välja. Blir nog att sova ändå

Sov gött alla!

M

Gig

Ikväll ska jag dra till Huset med Jasmine och kolla in några av hennes vänner som spelar, har ingen aning om vilka though. Men det blir nog nice förutom att jag har en Bad Hair Day så är allt finemang. Tur att det är mörkt där phuuf.

Först ska jag avsluta mitt ECDL plugg, får jag hoppas...haha. Annars får jag göra klart när jag kmr hem ;D

M

Clothes before broes

Kära läsare! Jag har fått sommarjobb på Telia, på ekonomiavdelningen. Hur trevligt är inte det!? Jag är överlycklig. Tack älskade mamsen som fixade detta åt mig!
Nu kmr jag ha ännu mer fickpengar i usa. Inte alls pjåkigt!
Förmodligen kommer de mesta av alla pengar gå åt till kläder den första veckan. Eftersom jag måste köpa massor av nya kläder till skolan, det finns en del klädesregler i skolan som man måste följa annars kan man få kvarsittning eller bli avstängd. Och det vill jag ju helst inte att det ska hända. Som exempel får man inte visa sin bh eller bh-banden. De måste skymmas och man ser min bh/banden på nästan alla kläder jag har i min garderob...
Nu vet jag inte hur stränga dem är på de här reglerna men vill inte riskera något dådå.

Så här ser min garderob ut för tillfället. Lite stökigt och hälften ligger i tvätten.
Ska nog städa lite...någon gång ;D

Jag har lite ångest över vad jag ska med mig för kläder till usa också. Kan ju inte ta med alla mina kära kläder:(
M


STOPPA IPRED

Satt och läste om den nya lagen IPRED som tydligen ska börja gälla den 1 April i Sverige.
Jag tycker det är otroligt dåligt av regeringen att göra detta.

Det är ett väldigt högt straff för ett så litet brott. 1-4månadslöner för att man fildelar. Om man följer denna lag så bryter man samtidigt andra lagar och människors integritet. Nej fy fan. Det här får inte hända!

EMOT IPRED

Om ni vill veta vad denna lag innebär och övrigt
Gå in här
STOPPA IPRED

Sleeeeeeeeep

Nu pluggas det för fullt på ECDL-tentan hemma hos Mikaela!
Men jag börjar bli lite trött, har hållt på ett tag nu. Ska ta en liten lur tror jag snart. Mina ögon gör lite ont nämligen hehe.
Tycker synd om alla människor som jobbar/går i skolan idag när det är så skönt att vara hemma och plugga...dvs ledig

Nej nu ska jag sova!
Hörs snart igen<3

M


night

Åh herregud, hade precis skrivit klart ett inlägg så förvsann alltihop. Inte kul

Nu ligger jag iaf i min säng med laptopen i knät och det börjar bli rätt varmt faktiskt. Får ändra ställning snart, inte bra för datorn det här.

Imorn är jag ledig hela dagen! Förstår ni hur trevlig den tanken egentligen är?! Jo fy fan.
Fast den ska spenderas här hemma begraven i skolböcker. Men först ska jag sova ut såklart. Oh skönskönt.

Nej nu ska jag fundera på att sova...herregud jag går och lägger mig tidigare när jag är ledig än på en vanlig vardag. Helt sjukt. Men jag är väldigt trött också så det är en bra orsak!

Godnatt alla söta

M

Snow

Vad är det med Sveriges väder egentligen?
Nu snöar det...IGEN!
Jag vil ha vår nu nu nu nu!

M

I can tell you something that ain't fake


Nej nu ska jag skriva de sista raderna på min uppsats och sedan gå till sängs. Börjar bli vääldigt trött nu!
Har fått tända upp hela rummet till max för att inte somna på tangentbordet och ändå så sov jag ca 9 timmar inatt. Skumt det!

Sov gott Sverige!

M

I'm still going strong



Tar en välförtjänt paus från uppsatsskrivandet. Har endast lite kvar...men måste ta en paus så jag får upp något mer i skallen för att sedan skriva ner på pappret. Har slut på ord för tillfället.

Lyssnar då på dessa.
Älska Paramore å Robyn<3

M

Woho!

                                                   

Monday February 23th

Måndag måndag måndag...är det nu ännu en gång. Gillar inte måndagar.
Får göra det bästa av det...och plugga! Har en samhällskunskapsuppsats till imorn och även en Naturkunskapsinlämning.
Uppsats är det absolut jobbigaste som finns, tar upp så mkt av ens tid.

Men kan berätta för er att jag hade enorm "tur" när jag kom hem.
Pappa hade stäng av både el och nätet. Så kunde knappt göra någonting! Hur ska det gå med uppsatser då? åt helvete ofc. Så började skriva för typ 30min sen. Kommer förmodlingen behöva sitta här ett tag...

M

Lördag


Lite bilder från igår.
Jo på den första ville man ju vara med på! Dock lite mobbad men who cares huh?

M

Review

Oh ja, nu har jag vart borta från bloggen ett tag nu. 2 dagar och 21timmar för att vara exakt. Det är inte så bra. Ni vill nog veta vad som händer.
Jag får vara lite bättre på här.

Fredag;
Jag och Cassie drog till Huset för att kolla på en raptävling som jag blivit inbjuden till på facebook. Hade inget annat för oss så why not liksom. På vägen dit träffade vi folk påbusshållsplatsen som tydligen skulle på "fest" hos min granne och förra klasskompis haha. Jag hörde dem iaf när jag kom hem. Det var iaf rätt kul där borta faktiskt. Träffade massor av folk som man känner och så. Jo men lyckat.
Cassie o Jag på väg till Huset
Lördag;
På dagen gjorde jag i princip ingenting. Varför tar man inte bara och pluggar då istället för att sitta vid datorn...och göra ingenting? Neh det är så korkat, verkligen. Måste bättra mig på den fronten också!
På kvällen drog jag till Martin på födelsedagsmiddag som blev till en fest senare. Men eftersom jag skulle upp kl 7 idag så drog jag runt 12tiden. Den tiden som alla kom ofc. Men det var en lyckad kväll, absolut! Får gärna göras om!

M

Pink

Sitter och målar naglarna rosa. Lalalala.
Håller på och skriver naturkunskaps läxa också. Vilket är så otroligt roligt verkligen:)

M

Mycket planer på gång

Nu är det bestämt. Flyget mitt avgår från Stockholm Arlanda ca 13 den 4 augusti och anländer till Atlanta flygplats i usa runt 17.30 den 4 augusti. Sedan flyger jag från Atlanta till LAX ca 21.30 och då är jag framme i LAX 23.30 deras tid. Om jag nu har fattat allting helt rätt.

Oh oh nu börjar allt verkligen hända, jag är helt jättenervös nu! Jag måste göra så mkt saker innan jag åker!  Åka till flera personerns land, installera program på min laptop som behövs ta med till usa, lära mig mer om bloggen så jag kan fixa det helt själv när jag är där och inte kan få hjälp av någon, klura ut vad jag ska ha med mig till usa, ha födelsedagsparty med både kompisar och släkt för att fira att jag fyller 17år när jag är borta(kanske dela fest med Paulina), ha avreseparty, övertala en viss lärare att ge mig högre betyg, kirra MVG i matte och massor av mer saker.

Jag vet en sak jag måste önska mig, en iPod-högtalare. Känns faktiskt rätt nödvändigt. Vill ha vill ha. Sen får det väl bli pengar antar ja.

M

Mmmmums

Jag är sjukt sugen på en varm choklad med marsmallows från Chokladfabriken just nu! Så gott att det inte finns.

Och vore det inte gott med en sådan här ABC-chokladask från Chokladfabriken också? Jo det tycker jag.
Inte för att jag har smakat men det ser oerhört mumsigt ut ^^


Bild tagen från Chokladfabriken

M

Män Som Hatar Kvinnor

Efter att P och jag hade tagit de där bilderna igår så gick vi två och mötte upp N, P, G och A i kungshallarna. Klockan var ca halv 9 och de satt och åt. Vi drog med oss dem till Sergel där vi skulle gå på "Män Som hatar Kvinnor".
Jag hade egentligen ingen lust att se den filmen...den var ju trotts allt svensk. Jag blev positigt överraskad iaf. Den var ganska bra faktskt !

Den handlar om en journalist som jobbar på tidningsskriften Millenium. Han blir blåst på en story och blir åtalad. Han ska sitta i fängelse under 3 månader men har fortf ca 6 månader kvar i frihet. Den tiden blir han anställd hos en mäktig man, vdn för Vanger koncernen. Han ska då ta reda på vad som hände med vdn;s ögonsten Harriet, hans brors dotter som han i princip hade tagit hand om när hon var ung.

Jo men den var spännande och fick ett oväntat slut.
Rekomenderas att se!


M

Summer is arriving

Är ledig idag btw. Därför det kommer ut inlägg just nu.
Sitter och pluggar engelska med underbart väder utanför! Hoppas det håller i sig!

M

The Studio

Var inte hemma på hela dagen igår. Drog till skolan, väntade på P, gick hem, tog fram ombyten till "castingen" och sen drog vi till Stureplan för att ta bilder på The Studio. Det var verkligen ett skitsnyggt inrett och proffsigt ställe enligt mig.
Det otroligt roligt att stå där och ha ell uppmärksamhet på en själv och någon annan faktiskt tar på kort! Btw så vart det fantstiska bilder...men hur kan det inte bli det när jag och P fotas? Duh.
De här valde jag ut;


Gillar inte den andra så jääättemkt men den är ok. Den första är däremot min favorit. Förstår inte riktigt att det där är jag haha.

M

Two and a half men



Kollar på 2 1/2 men. Sitter i brorsans säng, breve borsan såklart. Vi har båda våra likadana laptopar uppe och det ser nog rätt roligt ut skulle jag tro.

Tillbaka till programet
Det är så sjukt roligt att det inte finns! Vlken bedrift att Jake kysste en tjej förut. Inte var hon ful heller haha.
Nej me serien är underbar. Om någon har missat att se den...KOLLA!!

M

Imorgon är en blandad dag

Jag ser verkligen fram emot imorn! Fast ändå inte.

Vi börjar med de tråkiga sakerna.
Jag har Naturkunskapsläxa till imorn som jag inte har gjort och jag har även Samhällskunskapsläxa till imorn som jag inte heller har gjort ännu. Plus att jag inte kan hänga med på bio på kvällen med resten av tha gang...

Nu till de roliga sakerna! Weii.
Paulina och jag ska till Stureplan imorgon och ta "modellbilder". Tack vare Paulinas "kontakter" har vi lyckats få komma dit och ta foton gratis! Snacka om tur man har ibland. Dock så kostar det självklart om man vill ha bilderna, inget köptvång vilket är bra.

Är lite nervös inför att stå där och posa inför folk...inte så van, mest van att posa inför mig själv eller endast kameran med vännerna på sidan liksom. Nu är det en helt annan sak så vi får se hur det går. Paulina får nog börja innan mig hehe.

M


Dead By April

Har upptäckt ett "nytt" band tack vare Tobias. De är i alla fall nya för mig. Tack!
Lite smakprov på "Dead By April" ;

Den här är även med i "Expedition Robinson 2009" Trailern:



M

Naglar är toppen



Oh jag är så glad över mina naglar, att de har växt så sjukt mkt. De är så fina nu! Riktigt stolt eftersom jag har bitit på naglarna hela livet..fult fult fult!
Folk har till och med frågat om det är lösnaglar eftersom de är så pass långa, Tihi.
Happy face Mikaela

M


Dagens



M


Happy Faces

Tänkte muntra upp alla bloggläsare med en låt. Enjoy!
M

Español en la escuela

Har gått i skolan ett tag idag, känns helt okey. Inte för att det var spec roligt men måndagar brukar gå rätt snabbt ändå.
Jag har insett att min spanska lärare börjar ogilla mig mer och mer. Don't know why though.
Han har även väldigt stora förväntningar på mig och när jag inte når upp till dem...blir han rätt besviken och typ...tycker jag är dålig helt enkelt. Eller det är i alla fall vad det känns som. Lite synd.
Men det är enorm skillnad på Spanskan i nian och nu i ettan enligt mig. Grymt mycket svårare, synd eftersom jag inte tycker spanskan är det roligaste som finns om man ska säga så.

Kom på en orsak till varför han kanske inte gillar mig så mkt...eftersom jag har sagt till honom att jag inte direkt gillar spanska...kanske inte var så smart gjort...hum. Äsch borde inte vara det tycker man ju.

M

Good Morning...

...God Morgon...ja sen kan jag nog inte på några fler språk...hum.
Iaf, nu ska jag bara sminka mig och fixa håret, sen är jag klar. Då drar man till gympan för att ha någon hälsogenomgång, så vi behöver inte byta om. Jag vill spela en bollsport! Jag vill spela fotboll mot killarna! Det kan jag nog se mig i stjärnorna efter...Men men, nästa gång kanske.

Nu måste jag fortsätta.
Have a great day!

M

Eurovision song contest...hum

Jag har seriöst börjat fundera på att bojkotta Melodifestivalen. Vilka röstar vidare en operapopsångerska? Nej det känns som att det kommer gå åt...helvete. Jag tror inte vi har så stor chans att gå vidare heller. Blir nog ingen Eurovision Song Contest. Om det blir det så kommer jag vara väldigt förvånad över vilken smak Europa har, seriöst. Nej ah jag vet inte.
Aja, Good Luck Sverige!

Nästa år kommer jag ändå missa hela Melodifestivalen. För det sänds ju inte i usa...eller det kanske finns någon kanal som visar det, hum vem vet? Får la kolla på Youtube och vara uppdaterad och se ifall det blir bättre eller sämre nästa år. Sverige måste väl få några moments ibland också, snälla?

Det jobbiga är oavsett om vi har den bästa låten kommer vi nog aldrig vinna igen eftersom alla länder röstar på sina grannländer. suck. Det är vad som gör Eurovision så sjuk tråkigt. Man förstår redan vilka länder det står mellan.

Men som sagt, lycka till Sverige! Hoppas vi går vidare till stora finalen iaf!

M

Melodifestivalen

Ikväll är det final i Melodifestivalen och den ska ses hos Nikita med massor av folk. Kommer tydligen bli rätt trångt eftersom alla hennes systers möbler står i det rummet vi ska vara i, de målar om hennes rum.

Detta är finalisterna i årets Melodifestival.

Molly Sandén
Måns Zelmerlöw
Caroline af Ugglas
Agnes
H.E.A.T
Emilia
Alcazar
Sarah Dawn Finer
E.M.D
Sofia
Malena Ernman
Här är artisterna som ställer upp i finalen...
[Bild lånad från msn.se/kändisnytt]
Vilka/vem tycker ni ska vinna?

Själv hejar jag på E.M.D och Alcazar.
Carline Af Ugglas som tydligen är segertippad får absolut inte vinna! Vi kommer skämma ut oss som fan i Moskva då. Det får inte hända bara.

M

I am falling in love with your favorite song

Det här är katastrof. Jag ligger fortfarande kvar i sängen. Men snart måste jag hasa mig upp fakiskt. Ska dra och kolla på lillebrors innebandymatch och innan dess ska det duschas och fixas.

Igår vart de väldigt segt. Fast folk ringde mig några gånger och antingen typ snackade bullsit(dvs typ halvt drev med mig) eller var lite nere. Pallar verkligen inte folk som tror att de är så fyndiga och roliga när de egentligen bara är patetiska och tråkiga. Så rekomenderar er inte att busringa eller vara "roliga" när ni ringer mig. I just don't buy it.
Spec inte när "polisen" ringer, gosh vad tänker ni med egentligen? Men det är en annan old historia.



M

Lily Allen

Jag har märkt att jag överröser er med låtar idag men det är för jag hittar så många nya bra!
Så här kommer en till


M

Stopp

Oh jag blir så peppad av att lyssna på den här låten. Vet inte riktigt varför. Den är inte direkt fartfylld men fan så bra!


M

Sweet things

Ikväll vet ja inte vad som händer...får klura ut något bra! Om jag inte får tag i P, G och N så ska jag träffa Cassie iaf. Det vet jag. Fartfylld fredag...nah?
Men en film och läsk med frukt är alltid trevligt. Har gått in i ett avtal med Paulina, vi ska inte äta onyttiga saker på en månad. Det har gått 2 dagar nu och allt jag tänker på är typ sött. Grejen är att jag brukar inte äta så mkt söta saker i vanliga fall..är väl bara för man inte får som man vill ha.


M

scary

Jag är en bra stalker...

Någon som önskar en ? Call me, will ya?

M

Det kanske tar emot

Alltid kul med nya stammisar.

Hum ska gå upp rätt tidigt imorn för att träffa Paulina en halvtimme innan gympan börjar..ska till UM.
Kanske ska börja fundera på att lägga sig..en bra idé? Jo.

Jag har hört rykten om att vi ska köra dödspasset på gympan imorn. Så om det inte kmr några fler inlägg efter imorn...ja då vet ni vad som har hänt. Just so you guys know

M

A Country In America

Sitter och läser lite papper om flygresan till usa. Det närmar sig med stormsteg nu. Jag är så sjukt nervös.
Jag oroar mig för ögonblicket när jag sitter på planet och det lyfter...när jag inser att jag inte kommer att få träffa min familj, släkt eller vänner på minst 10 månader. Det kommer nog inte vara så jätteroligt just då.
Jag kommer ihåg när jag lämnade usa senaste gången, det var verkligen hemskt. Det är ju ett helt hav emellan, shit så långt. Inte så att man bara kan åka med bilen några timmar...
Tanken att jag kanske inte skulle träffa dem mer på flera flera år var hemsk. Tårarna kom dagen innan...när man förstår att man verkligen ska åka...
nej usch inte roligt.

Men va jag ser fram emot usa verkligen! Wei lycka!



M

God Morgon

Åh jag är ute i rätt god tid idag. Känns skönt. Kommer säkert bara för de komma försent...neh de ska jag inte göra!
Jag ska börja gå 30min innan vi börjar! Så som jag ska göra i vanliga fall också. Usch hatar när det blir 25min...20min...
Nej men idag ska jag ha god tid på mig så det är bäst att fortsätta med att klä på sig...fixa sig.

M

"unge" och UNICEF

Jag hatar ordet "unge". Jag förstår verkligen inte vad UNICEF tänkte med när de kom på deras slogan " Vi ska kämpa för varenda unge". Unge, det är verkligen inte fint. Det låter som en skälsord än ett ord som passar in i en slogan för ett företag som hjälper barn. De borde ändra till Barn tycker jag bara.

Nu kritiserar jag inte alls UNICEF på något sätt. UNICEF är en jättebra organisation. Jag hatar bara ordet unge och tog deras slogan som exempel eftersom jag har tänkt på det några gånger. För allas information.


Gå gärna in på deras hemsida och hjälp UNICEF att hjälpa alla barn där ute i världen.

http://www.unicef.se/

M

Sleepless



Dude, den var jävligt bra! Så bra att den kommer upp på min blogg. Inte illa.
Folk!! Älska!

M

Olw party party

Nu har jag sådan ångest över att jag åt typ 2 chipsbitar precis...mamma och pappa fick ryck och lät brorsan tjocka på chips...då måste man ju smaka ändå.
Nej usch, man ska inte äta efter kl 6. Fast lite mer okey är det nog eftersom jag har tränat precis. Jag får intala mig det i alla fall.

M


All torned up

Hum nu sitter jag och typ väntar på att skolan ska börja...Jag är helt klart med allt plus uppsatsen som jag finslipade nu lite på morgonen.
Vår naturkunskap blev inställd på morgonen, så istället för att börja 9 eller 8 som vissa, så börjar vi 10. Weei!

Jag vill ta kort på mitt hår för att visa att jag har testat att ha mittbena. Men jag glömde den hemma hos en kille i lördags.  Idag ska jag få tillbaka min lilla älskling(kameran) i skolan!  Det är jobbigt när man vet att man inte ta kort för det är då begäret efter att fotografera kommer, and it strikes hard!

M

För mycket vatten för att det ska rinna

Det går framåt med uppsatsen om Liberalism! Men hur kan det inte gå bra när man halvt sammarbetar med Paulina?
Jo det behöver faktiskt inte gå bra...haha. Det slutar alltid med att vi sitter och snackar/skrattar istället för att jobba hårt med uppgiften som ska lämnas in nästa dag.
Men oh gott folk, den här uppsatsen ska bli bra kan jag säga er! Blir jävligt sur om det inte går bra.
Satsar på att bli klar till klockan 9. Då börjar nämligen 2 1/2 men om jag inte misstar mig helt. Åter till uppsatsen!! :D


Jag saknar din hand<3

M

2009-03-08

Varför går man inte på toa när man verkligen måste....

Imorgon är det resursdag i Sjödal. Men...tur som jag alltid har...så ska jag gå på promenad med alla andra losers som missade friluftsdagen. Vi ska säkert gå i 1,5 timme eller något. Ska vara där 9 så är väl klar vid halv 11 typ. Då hinner man iaf göra något under dagen, skönt.
Fast det enda jag kan göra imorn förutom promenaden är att skriva uppsats. Jippi.
I can't wait.

M

Sweetiepie

Kom precis hem från Paulina...vi är alltid där har jag insett. Men det är så mysigt. Paulina och hennes familj har också kommit fram till att Paulinas lillebror Christian, c 2.5år är kär i mig. Vilket är väldigt mysigt! Älskar att leka med honom. Hans skratt<3 Får vem som helst att smälta kan jag säga er. Han kan till och med säga mitt namn! Mikaela är rätt svårt att säga som liten, de flesta brukar säga Ela men inte Christian. Duktig pojke.

M

Ladies and Gentlemen

Idag är det söndag och jag känner mig rejält risig. Kom hem från Kita för ca 2 timmar sedan. Sov där inatt efter att ha varit hos en kille igår kväll/natt. Största orgien fick man uppleva, Oh Bu Ya! Mysigt var det ja.

Nu försöker jag skriva min Samhällskunskap om Ideologier. Det går inte så värst bra. Och yes, jag har faktiskt börjat att jobba med den! Bli imponerade...
Den ska in på tisdag så det känns skönt ifall jag skulle hinna en del idag och sen skriva resten imorgon utan att behöva stressa...som det brukar bli.
Därför ska jag nu fortsätta med skrivandet. Har lite svårt att välja ideologi bara. Har inte så mkt och stora åsikter om detta. Har aldrig ens tänkt på det, men någon måste ju vara den första right?

Puss
M


Friday

Kom precis hem från Paulina. Var där med henne och Cassie. Det var mys! Jag älskr verkligen att snacka skit bara! Finns det något bättre? Skulle inte påstå det nej...
Vi gick sen å bänkade oss framför tvn...med de godaste chipsen ever! och cancerdricka (light cola). Det vart till att kolla på "Samantha" och "Snakes on the plane", tror jag den heter...hum aja ni vet nog säkert vilken film jag snackar om. Anyway...Snakes såg vi typ...inte mkt av alls...vi hade gjort av med så mkt på att snacka skit. Men vad gör det?

Jag lånade även en OC- och en Joey-box av Paulina.
Ska nog sätta på någon av dem nu...vällkommen att misstolka...

Btw har jag ont i halsen nu igen...suck

M

Schjukling vs film



Nu har man gått och blivit sjuk igen...jag förstår verkligen inte?! Hur lågt imunförsvar får man egentligen ha? Det är helt sjukt. Hann gå på en träning och sen....svups så vart man sjuk igen. Som tur är man inte magsjuk denna gången...men det är jobbigt nog att man har ont i halsen och ont i huvudet hela tiden. Plus att huvudet känns helt tjockt, ni vet?

Aja, jag laddader ner Twilight och Saw5 idag. Twilight var hemsk kvalité på men Saw såg perfa ut! Nu vill jag bara hitta någon att kolla den med(A) Någon som vill offra sig?

Nu funderar jag på att gå och lägga mig. Ögonlocken faller ner hela tiden..snark.
Förmodligen blir det sängen om några timmar eftersom jag borde gå och lägga mig nu....vem går och lägger sig när behöver? Nah tänkte väl inte det.

M

CV

Har gjort klart mitt CV nu. Det var inte lika svårt som jag hade trott att det skulle vara. Lite roligt var det ju att ta fram ens bästa egenskaper också. Får skryta lite...
Imorn ska den följa med i mammas väska och sedan ges till hennes chef. Hoppas som tusan på att jag får detta jobbet i sommar. Skulle vara guld värt. Behöver mer pengar till usa!!!

M

Kläppen

Några få bilder från Kläppen(Sälen) under sportlovet!




Kläppen var helt underbart kul! Åker gärna dit flera gånger!
Rekomenderas starkt.

M

RSS 2.0