G'night

Ska leta fram en bra film..eller tvprogram att kolla på nu...är sjukt trött men vill inte sova.
Sov gött! Vi hörs imorgon!
M


Cheerleading

Glömde lägga in bilder från förra veckan. När jag gick och kollade på min kompis Angelas uppvisning med sitt Cheerleader team, i vårat köpcentrum Det är dem som tävlar...de är mkt bättre än vad våra andra cheerleaders är. Det är nog för att de gör mer trick än vad våra cheerleaders på matcherna gör...
Men vad vet jag..
Iaf...det var väldigt roligt att kolla på! Skulle gärna testa på det!


Beat those...

...Cougars(min skolas främsta motståndare)


M


PPR

Sitter i köket med lilla Zoeyyyyyy! Sötnosen.
Kollar på tv...PPR, Prep Pigskin Report. Det är ett tvprogram med inslag från massor av High School matcher, football. De håller reda på alla matcher och visar lite från varje match som har ägt rum varje fredag. Så idag när jag var på matchen var de där och spelade in. Det var sjukt nära att jag och Monica kom med på programmet...vilket var tur att vi inte gjorde! För då hade alla i San Pasqual sett att vi gick på våra största motståndares match haha. och att vi dessutom satt på deras sida av planen! Det hade inte varit bra! We would've got killed! Haha...typ

M


Esco vs LCC

Kom precis hem från Esco footballs-matchen. De spelade mot LCC vilket är en sjukt bra skola. De är 7e bäst i landet. I LANDET!! Dvs...hela usa! Lite imponerande måste man ju erkänna...även fast det är en motståndare..
Jag och Monica svek vår skola idag för att kolla på denna match istället. Hennes kusin spelar även i Esco's lag. Esco är en förkortning för Escondido High School..ifall ni undrade..

Jag hade min halloweenkostym på mig..och mina ben var hela bara...SJUKT KALLT säger jag bara...
Jag satt och huttrade efter halva matchen...
Som tur var så hade vi med oss en filt.
Väl där så träffade vi massor av folk. Bla Monicas kusin lillebror..plus några killar som tog studenten förra året.
I den skolan går även den andra utbytesstudenten...om ni läste mitt inlägg om det...om inte...han är från Tyskland och jag träffade honom på en waterpolo match..

Så här såg jag ut under tiden av matchen...fast med en filt på knäna.
Fick, som tur var, låna en jacka av Monica!


M

polis! halloweenkostym


Hej alla!
Denna bild som ni ser ovanför...är av mig med min halloweenkostym på! Ja pappa, jag har shorts under...
Hah jag försökte se så allvarlig ut och som en polis som möjligt därför minen blev väldigt hmm...annorlunda!
Dessutom ser det ut som jag har sprutat in botox i mina läppar på första bilden..lol på det!
Men men!;)
Iaf...polis är jag...Monica ska förmodligen vara en brand..kvinna(?)..så vi matchar lite halft.

Om ca 1 timme så kommer jag befinna mig på en restaurang med några av mina kompisar...uppklädda å allt!
Dock tror jag att endast tjejerna kmr vara uppklädda, kanske några killar. Upp till bevis helt enkelt!

Sedan efter det kmr jag bli upphämtad av Monica...så ska vi antingen åka till vår skolas match eller Esco's. Får se lite senare...inte säker än. Men jag kmr vara klädd så här iaf! Ska bli roligt! hah

M

Blue&Gold

FREDAG! Vilket betyder Blue&Gold(skolans färger) Tema i skolan..som varje fredag!
I förrgår fick jag min senior-tshirt. Så den ska jag ha på mig. BÅde jag och Monica kmr ha på oss dem idag..
Till nästa vecka så kommer jag, Shawna och Monica ha gjort egna t-shirts med våra namn och vår skola på, som vi ska ha på oss på fredagar..eller kanske inte varenda..men ofta. Hah.
Senior T-shirt.

M

Onsdag

Igår var det onsdag...vilket betyder att skolan slutar kl 1.14. SÅ SKÖNT! Det betyder även att lektionerna är endast 40minuter långa istället för runt 1 timme.
Efter skolan blev jag upphämtad av Keagan från skolan. Vi åkte hem till hans hus. Kände hur kallt hans vatten i poolen var...det var kallt!! Hah. Det är ungefär lika varmt ute nu som när det börjar bli kallare i sverige efter sommaren...om ni förstår.
Även fast det var så kallt så hoppade jag i...min kropp blev helt...borta..jag kände den helt enkelt inte hah. Men jag var tvungen att hoppa i eftersom Keagan was teaching me how to eggbeat..vilket är en basic i waterpolo.
Jag fick inte riktigt till det i början..men sedan gick det bra! Så nu ska jag försöka göra det varje dag i 15min för att få in känslan.
Sedan hoppade vi in i jakuzzin och kroppen gjorde ont när man fick tillbaka känseln! Hah.
Vi stannade där ett tag för att sedan åka och hämta upp hans lillebror.

Därefter sprang jag ett tag med Monica och Shawna.

M

Läsarfråga

Jag fick en läsarfråga för en dag sedan. 

Postat av: marika

Hej, jag kommer också att åka till USA om ett halvår och jag bara undrar hur du gör med bilen? får du ta körkort där borta? din blogg är väldigt rolig och du får ha det så bra i USA <3

-Tack så jättemkt! Så roligt att folk läser den!:)
För det första...så har jag ingen bil eftersom jag inte har körkort från Sverige(är 17)! Jag får skjuts av mina kompisar och familj hela tiden. TACK GODE GUD! Hah. Jag får ta körkort här borta(Vilket jag fick reda på efter 2 månader här borta, tidigare hade de sagt åt mig att jag inte kunde det). Men för det första så måste jag ta det skriftliga testet 6 månader innan jag gör uppkörningen. Så om jag skulle ha gjort det precis när jag kom hit...och passed...skulle jag inte kunna göra uppkörningen förrens i December/Januari. Låt oss säga att jag klarar allt första gången jag gör det...
Då kan jag köra om jag har ett tillstånd med mig...Men jag kan inte skjutsa någon förrens jag har fått mitt körkort och haft det i 1 år.
Sedan när jag kmr hem till Sverige så tror jag det var så att jag måste ta det svenska körkortet också för att kunna köra. Om jag inte kommer ihåg fel. Det var något knåp iaf.
(mam å pap, ifall det är något jag sa fel, plz correct me haha)

Hoppas du är nöjd med mitt svar!


M


Fasa!

För några dagar sedan så bestämde jag mig för att jag ska börja spela Waterpolo här borta.
Try outs är runt 16November. Måste fixa en läkarundersökning innan dess också... 
Idag började därför heidi börja prata om att jag behöver en baddräckt...a one piece...
SUCK säger jag..
Så heidi åkte iväg för att handla mat och kom hem med mat plus en blå baddräckt. Hon sa att hon försökte hitta den som såg bäst ut hah. TACK! Den ser inte så hemsk ut iaf..det är skönt!
Men jag ser inte jättevacker ut i den tyvär...
Man ser för det första helt platt ut...och inte på de rätta ställena...och sedan så ser man ganska fet ut...eller jag gör det iaf...
Sedan så måste man ha på sig en ful mössa haha. Hoppas allt mitt hår får plats!!! Heidi sa att vi nog får köpa en mössa med en extraficka för mitt hår..hah

Hej på mig själv i baddräckt...inte ägt en sådan sedan jag var typ 9år

M

Tjolahoppasan

Nu har jag varit lite off från bloggandet ett tag. Vet inte riktigt varför, har bara inte riktigt haft lust att blogga. Men nu ska jag försöka att komma in i det igen.

M

Videoblogg


Vart tyvär inte jättebra kvalité...som alla andra..men men..hoppas ni blir nöjda ändå!

M

Jai Ho


this is a pretty good song....
M

Träning för fulla muggar

Dagen har varit väldigt...breathtaking...eftersom jag har tränat i princip hela tiden!
Jag kom hem, blev upphämtad av Monica och åkte sedan med Shawna och Monica till en stor Park i närheten. Vi tog alla med oss våra hundar. Jag tog med endast Zoey. De hade det så roligt! Vi både sprang och gick eftersom att lilla lilla Zoey inte orkar springa hela tiden och måste vila lite ibland..hah. Söta hund!
Efter det tog vi bilen tillbaka hem till Shawna. Alla hundarna badade och vi körde lite sit ups och sådant skit..
Allt blir så mycket roligare när jag tränar med Shawna och Monica!
Sen drog jag och Monica därifrån. Hon skjutsade hem mig. Väl hemma gjorde jag inget i någon timma. Sedan gick jag ner till BioRummet och började dansa. Övade på vår dans i skolan...hittade på eget...improvisation. Hade sjukt roligt för mig själv faktiskt. Sådant kan jag! Även stretch och annat gjorde jag
Nu ligger jag i min säng....ska hoppa in i duschen när jag är klar med detta inlägget.

Och så här mkt har jag inte tränat...på evigheter hah

Men som sagt..måste komma i bra form till Waterpolo säsongen. Ska börja lyfta vikter med Samantha också.

Jag har en ny kärlek också...SPANDEX!
Bästa shortsen ever. Så mycket mer skönt än vanliga shorts..
Alltså att träna i eller så..

M


Musik

En sak som jag var väldigt förvånad över när jag kom hit är...att Basshunter är så sjukt populär här borta! I princip alla vet vem han är. Däremot vet inte många att han är från Sverige. Många tror att han är från Tyskland...wtf? Inte ens i närheten..typ haha
Den här är mest populär...Now You're Gone
Men det lyssnas även på de svenska versionerna..inte endast engelska...



M

Waterpolo

Igår var det full rulle ska ni veta!
Direkt efter skolan drog jag och Sam till Blakes waterpolo game, de vann!! De spelade mycket bra. Efter det så satt vi med Blake, James, Alejandro, några tjejer och den andra utbytesstudenten från Escondido High School. Han går alltså inte i min skola. Vi kollade på sammanlagt 4 matcher! Vi kom dit klockan 3 och åkte hem runt 7.

(bild från förra veckan, när jag också kollade på blakes match...här efter hans match..glömde lägga in bilden. Så här kommer den!)


Jag stannade egentligen för att kolla på keagan spela i varsity. Men hade fattat fel, han är i NY för en begravning..tyvär..kommer hem på måndag tror jag...trodde han skulle komma hem igår nämligen. Men men!

Han ska lära mig att spela Waterpolo eftersom jag ska börja spela det i skolan! Det är bra för både Sam och Shawna spelar så vi kmr vara på samma lag. Dessutom har jag också Blake som spelar, han ska hjälpa mig att träna inför det har vi bestämt. Så nu har jag två killar som ska hjälpa mig.
Det kan inte gå annat än bra!! Eller vad säger ni..?!


Jag ska bli det nya stjärnskottet i laget, har jag bestämt också haha
Lycka till med det säger jag bara..

Iaf..efter matcherna åkte jag och Sam tillbaka till skolan eftersom att killarna måste åka i en gemensam buss tillbaka...så vi väntade på Blake, åkte och köpte bensin till hans bil och drog sedan hem till mig...Vi badade jakuzzi i ca 1 timme..
Det var en rolig dag!!

M


Outfittttttt

Min outfit för igårkväll:)
Hann inte lägga in innan jag drog hemifrån..

Skoooooor

misslyckad bild...men men


M

Off roading/"dejting"

Vaknade precis...
Iigårkväll så var det full rulle...
Kvällen började med att jag blev hämtad av Megan,,, vi åkte till hennes killkompis som hade..vad ska man kalla det, dejtmiddag(?). Vi åt mat och det var 5killar/5tjejer. Dvs alla hade en dejt. Jag fick reda på detta endast några timmar innan så jag visste inte ens vem min dejt var..
Jag kunde endast stanna i ca 30min..för hade egentligen andra planer men ställde upp eftersom att han (min "dejt") skulle sitta ensam med alla andra par i sådana fall..kändes elakt...
Iaf så fick jag skjuts till skolan där Monica och Robby hämtade upp mig..vi mötte upp Shawna och Conrad för att sedan åka Off Roading.
Vi åkte till ett ställe först för att möta upp Jarred, Mitchell, Parker, Jocie och Savannah. Jag åkte sedan i Jarreds bil med han. Så åkte vi till ett ställe nära Monica där vi får åka lagligt..så vi inte skulle göra något olagligt...
Det var sjukt roligt! Hade velat åka lite snabbare dock..I like the speed. Men eftersom att Robbie aldrig hade åkt där förut och han inte visste om alla kanter och sådant..så ville han inte riskera något..vilket är smart och bra. Så jag och Jarred fick gott åka i hans takt bakom honom haha...
¨
M

Funderingar

Låter jag som Kissie i mina videbloggar?? En kille som sa det till mig...hmm
Är det sant ??
M

Happyyy b-day sam

I torsdags var det en av mina bästa vänners födelsedag, Samantha's. Hon fyllde 17 år.
Jag och Monica började dagen med att sätta en box med Cupcakes i hennes första klass..hon blev så glad! De var så goda också! Klart dem var...vi gjorde ju dem?
Sedan efter skolan, runt 5 åkte vi till San Diego och åt middag på Cheesecake Factory. Mums.
Vi avslutade dagen med att åka tillbaka hem till Samantha för att äta tårta och glass!


M


English 12

I min Engelska Class så läser vi just nu Lord Of The Flies, vilket jag redan har läst en gång. Förra året i skolan. Den är inte riktigt...en av mina favoritböcker om jag säger så.
Denna vecka fick vi därför uppgiften att dekorera vårt klassrum som miljön i boken är.
Då gjorde jag och min kompis Monica dessa två...
A pigglet and Ralph. Är dem inte snygga så säg...
Min design på båda, sedan så förglade Monica.
Här har ni våra konstverk..


M

Videoinlägg



Har redan snackat med mina föräldrar ha, var seg på att lägga in inlägget...men annars stämmer allting


M

Videoblogg



M

iMac

Under 4th period i skolan så har jag Intro To Art. Det är en rätt så rolig klass. Min lärare är helt psykad dock. Har konstiga ideér och massor av saker för sig. En sak han alltid gör..som jag stör mig grymt på..är att han säger att vi ska göra en sak..tex skriva upp en sak på en målning...sedan två minuter senare (när alla har skrivit ner det) så säger han "oh..let's put this up here instead" Så antingen är saken man håller på med förstörd eller så måste man sudda tonvis. Vara bara tvungen att klaga lite på honom...

En sak som jag inte tänkt så mkt på är att det finns massor av datorer på andra sidan klassrummet.
Så för några dagar sedan sa Mr. Whirledge åt oss att vi skulle sätta oss vid en dator och börja göra musik med något program...
Då upptäckte jag att det var endast iMac datorer!! Hur rik är den här skolan??? Jag undrar hur många gånger datorerna i Sverige är iMac's...typ totalt 0 gånger...
Sedan så räknade jag de...och det var 20stycken.

Jag var bara lite chockad och tyckte att ni behövde veta om detta!
Man spenderar mer pengar på datorer i guess...

En sak som är konstig är att det var första gången denna veckan som vi använde datorerna..känns nödvändigt att vi har iMac då...

M

Skolan här borta vs Skolan i sverige

Tänkte det kunde vara "roligt" för er att få veta hur det är inne i klassrummet...where the action is taking place...
För det första så har vi bänkar som ser exakt ut så här, fast våra är blåa..

Jag älskar att ha bänkar som de här. Man känner sig mer avslappnad och stolarna är grymt bekvämare än vad våra stolar i Sjödal är...shit...stor skillnad! det är konstigt att det är så stor skillnad egentligen.
Dessutom gillar jag att bänkarna inte sitter ihop, man känner sig inte så ihopträngd med alla andra och ifall man vill så kan man verkligen koncentrera sig och jobba ensam utan att bli störd av andra.
Uhm japp...nu har jag promotat de här bänkarna nog tror jag...min slutsats är....SVERIGE SKAFFA DESSA ISTÄLLET!

Okayy...nästa punkt i min lista är...hur är lektionerna i jämförelse till Sveriges?

För det första så är lektionerna mer sansade och diciplinerade här borta. Det är inte alls ofta det händer att eleverna snackar bort en hel lektion...det skulle bara hända ifall vi får jobba i grupper vilket i princip aldrig händer.
Nej alla sitter lugnt och lyssnar på läraren...eller lyssnar och lyssnar...alla sitter i alla fall tysta.
Alla har mer respekt för läraren här borta...tror det beror på att man kan få kvarsittining annars...förmodligen är det orsaken..
Jag har även märkt att alla är mer hängivna här borta, det är så sjukt många elever som har straight A's. Vilket självklart gör att alla lyssnar mer på lektionerna.
Dessutom så är det inte mkt eget arbete..beror på om man har ett praktiskt ämne eller inte...men om man inte har det så är det mkt föreläsningar...kan bli rätt tråkigt i längden tyvär. Vissa lärare pratar genom hela lektionerna.

Min sista punkt jag tänkte snacka om är att skoldagarna går mycket snabbare här och det är mycket roligare i skolan!
Jag tror det är för att vi har samma schema varje dag, vilket gör att man kommer mycket mer in i ämnet än vad man gör i sverige eftersom att vissa ämnen har man endast en gång i veckan...
Allt blir också mycket roligare i skolan med hjälp av alla tema dagar och annat roligt de hittar på för oss elever.

Min slutsats...jag vill inte tillbaka till skolsystemet i sverige...

P.S för er som inte vet hur betygen här borta fungerar så är det så att man får credits för varenda uppgift man gör...beroende på lärare självklart. På Spiritdays så får man extracredit hos vissa lärare vilket höjer ens betyg.
The Grades; A, B, C, D, F(failing)


Hoppas ni orkade läsa igenom allt. För er som är intresserade av skolan här borta...läs. Kan vara intressant.

M

Nytt

Igår så åkte jag och Catherine, efter skolan, till the mall och shoppade lite medans vi väntade på att hennes mamma skulle hämta upp oss. Vi skulle åka och kolla på en waterpolo match...som ni kanske redan vet...
Vi gick snabbt in på Forever21 och jag hittade saker! det här köpte jag igår..

Rosa och Blått tank top linne- 3.50/st
Guld bälte- 8.50
Lipgloss- 1.50
Örhängen- 3.50
Kjol- 8.50

Köpte även detta
Linne- 16.50
Kjol- 9.80

M

Samma erfarenhet

Idag gick jag på en WaterPolo match med Catherine. Vi kollade på hennes kompis Trevor och hans lag. Tyvär så går de killarna i Escondido High School...som är vår skolas rivaler...inte bra att beblanda sig med fiender..hah

Matchen var bra och de vann!
Efter matchen så gick vi fram och pratade med honom och hans kompisar. Då visade det sig att en av hans kompisar i laget också var en utbytesstudent. Från Tyskland! Han har också varit här i ca 2 månader.
För att vara ärlig och inte ödmjuk...så pratar jag så mycket bättre engelska än vad han gör haha. Vilket Catherine också sa, så jag är glad! Jag var sjukt nervös över att han skulle prata typ perfekt engelska och överstråla mig totalt...men så vart det inte!
Jag fick hans nummer. Så nu har jag någon annan att snacka med här borta om hur det är att vara ensam..eller ja ni förstår..Någon som vet hur det är.
Smsar med honom nu faktiskt!

M

Forts Homecoming bilder

Här kommer några fler bilder från Homecoming...funkade inte att ladda upp fler bilder igår...så får göra det idag istället!

Framför huset innan fototagning med Stevie's homecoming grupp.

Connor, jag och Stevie


Jag och mina två extra bröder. Min host-bror Brett till höger och hans bästa vän Blake som även numera är en av mina bästa killvänner

Min Boutinerre, Rosett-ring, naglar och min klänning.


Här kommer bilder på mig och några av mina bästa girlfriends

Jag och Monica, min första vän här borta. Vi ser rätt lika ut faktiskt haha

Shawna,,,

Angela,,,

Catherine,,,

Samantha,,,

All of us girls in a butt-picture

Nästan alla som var på vår partybuss


M

Homecomingg

Igår var det Homecoming!
Jag började att fixa iordning mig ca 2 timmar före vi skulle åka, dvs kl 1. Jag var klar runt 3.15. Min syster Brittany hjälpte mig med både hår och smink, hon är bra på sådant som ni kommer få se på bilderna!
Sedan så åkte jag, Heidi och Brittany iväg till min första fotografering. Med min date Stevie. Han är en rolig prick han haha, honom kan man inte ha tråkigt med. Synd att vi inte var på samma partybuss bara...
aja här kmr lite bilder. Kommer fortsätta berätta för er vad som hände...förmodligen i nästa inlägg där ni får se partybilderna...backstage...

My date Stevie..

Jag och Mina bästa girlfriends


Okayy...det funkar inte att ladda upp mer bilder just nu...
SÅ jag kommer uppdatera mer imorgon, förhoppningsvis funkar det bättre imorgon.
Men ni fick iaf se 2 bilder!

M

Smycken för ikväll

Jag var precis iväg med Heidi för att hitta smycken till mig och min klänning.
Det här var det jag köpte.

En ring som ser ut som en rosett. Ett armband plus örhängen.

M

Excitedddd

Ikväll är det Homecoming!! Nu ska jag iväg och bara fixa det sista till min outfit. Sen tillbaka hem...bli stylad av sistaaahh Brittany och sedan iväggggg.

xoxo love ya..
hah

M

Rainbow

I tisdags så gick jag på Taco Tuesday med mina girlfriends plus robbie och conrad, som vanligt. När vi hade ätit klart så gick vi ut och det var molnigt ute. Jag fick vattendroppar på mig..det duggade!!!!!!! Det är inte alls vanligt här borta, händer inte ofta det. Plus att det var en fin regnbåge på himlen :]
Jag var självklart tvungen att ta kort för att visa er!


Ja nu har ni fått se en mexikansk restaurang i californien med en regnbåge bakom den. Lite konstig kombination tkr jag allt. Men det funkar

M

I like my nails again

Etfer skolan så åkte jag och Brittany till The Mall och fick pedikyr och Manikyr!! (stavning??)
Det var sååå skönt. Första gången jag gjorde det.
Vi fick det som betalning för att vi hjälpte till med bröllopet i helgen.
Vilket är perfekt eftersom att homecoming är om 2dagar!

Här sitter jag och blir ompysslad..

Så här blev resultatet!!

Små blommor på :]

M


PJ's Daayyyy

Idgág var det PJ's tema i skolan! Det var roligt för jag tror nästan alla hade på sig pyjamas. Jag och några av mina tjejkompisar bestämde oss för att ha på oss shorts, stor t-shirt och Ugs.
Tyvär glömde jag ta kort på oss alla ._.



Här är iaf några tjejer i min Art class. Kelly och Amber.

Megan och Jag

Jag och Megan.

Stevie och Jag. Han hade en helpyjamas hahaha så klockrent!! Det var många som kom med det till skolan faktiskt haha.

Megan, Jag, Blake, Stevie och en kille (som jag inte vet namnet på) i bakgrunden haha

Det var en rolig dag!!

Plus att jag, Angela och Monica fick en M&M påse från vår engelska lärare eftersom att vi vann en Story Telling Contest
wiiho

M

Pirate dayy



Igår var det pirat dag i skolan. Jag försökte likna en pirat så gott jag kunde med mina kläder...hoppas det blev någorlund bra iaf! Haha

Vi hade disneytema i skolan i måndags. Jag hade inget att ha på mig direkt som visade att jag var disney. Så jag tog med mig en Mimmi gossedjur och en stor Lollipop, Heyy I just came home from Disneyland!

Imorgon torsdag så har vi Pyjamastema!!

M

RSS 2.0