Gott Nytt År


Happy New Year

Idag är sista dagen på stockholmarnas år. Njuuut säger jag bara, det kommer inte igen under vår livstid. Det här året har vi fått bevisa att vi minnsan är bäst.
Om några timmar måste vi lära oss att skriva -09. Jag brukade alltid ha ett sådant problem med det där, men det börjar släppa.

Nu ska jag byta om och fixa mig.

Cya och Gott Nytt År!

M


Good morning m8s

God morgon kära läsare!

Det känns som att dagen kommer bli väldigt bra. Fint väder ute, lite frostigt. Felix ska komma hit. Ikväll vet jag inte men de kommer nog bli perfa. Detta bådar gott !

Imorn ska jag bli bjuden på bullar, man får inte ändra sig om en sådan viktig sak! Right?
Förstår er om ni inte hänger med i svängarna nu.

Nej nu ska jag fixa till mitt rum lite. Just nu ser det ut som om en orkan har härjat runt i endast mitt rum. 3 väskor som är nästan upp packade ligger på golvet tillsammans med lite kläder och hårborste. Vi ska inte ens tala om hur mitt skrivbord ser ut, 2 datorer som tar upp all yta och sen fullt med papper.
Nej här krävs det lite städning.

M

SomeJustCan'tSeparate


James Franco

Oh


Storvreta

Ursäkta mig för den dåliga uppdateringen. Men jag har varit på Storvreta Innebandy Cup under tre dagar nu. Vi gjorde en väldigt bra turnering, spelade bra.
Vi kom tvåa i vår grupp, som var en väldigt svår grupp. Den bestod av de bättre lagen. Så Gick vi vidare till Åttondelsfinal i Afinalerna (vilket är där de bästa lagen går vidare till) och där mötte vi ett lag som spelade rätt så fult. Vi vann. Det var kl 8 i går kväll. Sedan halv tolv inatt spelade vi kvarten mot ett finskt lag "tick tack", som vi kallar dem (deras namn är näst in till osägbart). Där förlorade vi tyvär och åkte ur.
Deras publik går ju det att snacka om ett bra tag. För det första var de typ samer och hade knall orangea- och blåa overaller, det hängde tigrar på deras magar och de hade massor av instrument som de spelade på genom hela matchen. Det var ju bara för att psyka oss och det kan jag säga er...det lyckades de rätt bra med. Men man får försöka koppla bort det bara. De såg bara inte helt klocka ut, skulle inte vilja att mina föräldrar höll på så där.
Så skrek det finska laget på finska åt oss också hela tiden, som tur är har vi Camilla som kan lite finska, så hon översatte åt oss. De var inte det trevligaste laget om jag säger så.
Vi kom hem vid 1 på natten och somnade kankse halv 3 skulle jag gissa på. Vi pratade lite med kill lagen och sådant.

Vi sov i Katedralskolan, det var mest killar som sov där och vi dådå. Nej men det var kul det. Det spelades massor av Innebandy i hallarna, oväntat? När vi ville spela fick vi oftast inte plats, fick typ spela i trapporna. Lyckat.

Jag klarar verkligen inte att sova på uppblåsbara madrasser. Usch det är hemskt ! Men den här gången gick det rätt bra, var väl för jag var så sjukt trött efter alla matcher och att ha gått upp tidigt.

Nu idag gick vi upp vid 8, gick ner och åt frukost för att sen packa och städa vårt klassrum. Det gick rätt snabbt. Nästan alla lag höll på samtidigt som oss. Vart lite trångt i hallen ett tag.

Men sammanlagt har det varit en jättebra turnering. Alla har kämpat och vi kom alla väldigt mkt närmre varandra genom att bo tillsammans så här. Inte var det fel med några good looking guys i rummet brevid heller. Och inte heller att bli flirtat med av typ 5 killar samtidigt, Oh It was Like I Died And Came To Heaven.

M

Part two. Ta bild på packning

Här är då jag och mina väskor. De är inte helt klara än men det kommer.
Enda som nog fattas är bara innebandyklubborna.

Den bruna tröjan är ny och så är även den rutiga tjocktröjan. Tänkte få med det i bilden. Fick även benvärmare, väldigt bra när man dansar. Mysigt vid andra tillfällen också

M

Floorball

Nu står det och packas inför resan imorn. Ska till Storvreta och spela innebandy. Vi ska vinna hela skiten fuckers! Om jag är taggad? Jaaaaaa

M

"People were angry and upset"

Kom precis hem från faster å farbror. Fick 500kr och två biobiljetter. Tack!
Sedan har jag ju varit på annandags shopping. Med Cassie. Vi stod i kö mestadels av tiden, suck.
Men fyndade tre saker gjorde jag i alla fall.
Alla från Gina Tricot.
 -Brun Tank Top
 -Rosa Linne
 -Grå/Svart kort jacka
Kan tänkas att det kommer upp bilder på det inom kort !

M

Sale

Idag ska jag slåss på mellandagsrean. Ska vara där vid öppningstid med Cassie. Hum, hoppas man hittar någe fint! Har 350kr att spendera. Det borde räcka till lite tkr jag.
Har som plan att kolla efter jeans, väskor, skor och linnen. Hoppas jag hittar åtminstonde något av det jag vill.
Nej nu måste jag forsätta att fixa mig, ska dra vid 10.

M

Merry x-mas

God Jul Alllesammans !
Hoppas ni får en härlig jul med massor av god mat och annat!



M

Santa Claus

Nu är det mindre än en timme kvar till julafton! Wei längtar.
Jag satt och diskuterade med Mikael vid vilken tid tomten kommer. Han trodde att han kom vid 12. Så då kanske man egentligen borde gå och lägga sig nu, så att Tomten vågar komma in. Men min teori är att han känner av ifall folk är vakna eller inte och åker ner genom skorststenen när alla sover dådå.
Någon som vet eller har en teori?

M

Call me, will ya?

Har übertråkigt gott folk. Ni som har privilegiet att ha mitt nummer, slå mig en signal vettja?

M

it's still the day before x-mas

Blev precis klar med mina julkort :)
Hade endast sådana där färgpennor. Men är rätt nöjd jag.

M


The day before X-Mas

Imorgon är det julafton. Vem kan tro det med noll snö ute? There's no christmas like christmas with snow. Så rätt. tyvär.
Men det kanske sker ett mirakel och börjar snöa under natten (någon som har en ögonfransönskan att dela med sig av kanske?)

Jag har ett annat väldigt stort problem för tillfället, jag får inte ljudet att funka på min laptop. Vad är problemet, I wonder.
Jag har ju inte högtalarna inpluggade så det är inte det....hum det tål att kluras på.

Men nu ska jag återgå till att skriva våra bordsplaceringar till imorgon. De är så söta.
De ska fyllas i med svart också.

M

Sleepyhead

Jag såg ett Stjärnfall idag och önskade mig en sak. Jag hoppas verkligen önskningen går i uppfyllelse!

Puss sov gött på er allt.
Sängen Nästa!

M

weei

Nu är N, J och P påväg hit. Oh längtar. NU gäller det bara att fixa till mitt rum lite innan.
Förut tyckte jag faktiskt, tro det eller ej, att städa var jävligt kul. Det tycker jag inte längre.


M

This will turn up in my diary

Ikväll blir det bad med tjejorna, at my place. Det kmr bli mys. Kommer säkert tas bilder.



M

nailpolish

Jag tror jag är lite hög på nagellack för tillfället.
Mina naglar är lite guldglittriga, mycket fint.
Och till slut gott folk, jag HAR naglar. Jag hoppas innerligen att jag har slutat bita.


Har jag verkligen så små fingrar som folk säger?

M

Testa det i en vecka?

Som jag sa i förra inlägget ska jag inhandla de sista julklapparna idag. Vet inte vad brorsan ska få bara. Tål att kluras på.

Igår var jag ju och såg Yes Man på bio med N, P och J. Det var så kul! Filmen var helt underbart rolig. Skrattade mig igenom hela filmen, men ni ska nog egentligen inte fråga mig, jag skrattar rätt mkt åt allt möjligt. Men jag kan försäkra er om att jag inte var den enda som skrattade mycket. Det var inte många tysta ögonblick i biosalen.

M

Nighty

Gonatt gott folk! Cya tomorrow, när jag ska ut och handla mina sista julklappar. Lyckat när det endast är två dagar kvar. Men bättre nu än inte alls right?

Aja sov gött.
M

watch out for dårarna

Spelade match idag, vi spelade grymt bra och hade endast 9 utespelare. Riktigt nöjd över min insats om jag får säga det själv. Men i tredje vart det lite segt att spela.

Nu ska jag snart dra på bio med Nikita och Paulina. Vi ska se Yes Man. Hoppas den är bra, verkar kul i alla fall. Någon som sett den?

M

Pelicula

I år vet jag faktiskt inte vad som kommer ligga under granen åt mig. Fast jag har ju mina gissningar och önskningar.
Känns riktigt roligt, då är man ju lite spänd inför julklapparna, wei.

Jaja, nu är det Love Actually som gäller för mig. Har aldrig sett den. Går på 4an just nu. Något måste man ju göra medan alla andra (gäster plus familj) badar ute i jakuzzin. Har fortf ont i halsen så vill inte riskera någe.

M

Jackson Brundage


Så otroligt söt :)

Merrymaking in the 80s

Idag regnar det. Lycka på det, typ

Dagens lyssna sönder låtar. Check them out


M

Fui Fuiste

JULLOV! Hur härligt är inte det ordet? Finns nog inget bättre ord. Det ordet betyder verkligen lycka.
Just nu sitter jag och planerar inför kvällen med min onda hals. Verkar vara lite dött här i trakterna men får se vad som händer. Förmodligen ingen utgång, utan filmkväll med H. Det var länge sedan man såg henne, tyvär! Har saknat dig gumman<3 Men folket får gärna höra av er om ni har någe kul att föreslå! Call me.

och B, du är mysig! Weei. Bamsekramar<3

M

How am i suppose to breath with no air?

Ibland blir man allt bra trött på sina päron. Just nu vill jag bara vara 18 så jag kan göra vad jag vill när jag vill.
M

MP

Ligger i min säng just nu och det börjar bli lite varmt i magen...av datorn. Mitt knä har börjat göra ont. Jag har klagat väldigt mycket på allt och alla idag, fast jag har även varit väldigt glad...av att se vissa personer och att inte blivit skrämd till döds av en viss bobo. Vi hade 2timmar och 30minuters håltimme idag vilket gjorde att jag och Paulina var tjockisar och åt två gånger. Lite mysigt sådär.
Förövrigt tror jag vår Samhällslärare lever för att plåga oss. Dvs att han drog ut på tiden så att vi skulle sluta 4. Vilket han brukar göra. Fast idag, sa han, var han drogad på medicin eftersom han var sjuk. Så han var lite lullig.

Nu är det mat, måste käka.

M

BB

Jag var bara tvungen att kika på Blondinbellas tvblogg för att se hur pinsamt dåligt det var. Jag kom fram till att det var patetiskt dåligt. Så dåligt att jag bara ville skrika på henne och gräva ner mig någonstans för jag skämdes för hennes skull. Nej usch. Någon som gillar de?

M

Vackert väder vi har inatt

Ska bara tillägga att jag har inte ätit sedan 15.00 och klockan är 23.12 nu. Känner mig en aningens svimfärdig, borde det vara så?

M


Sov göttis

Har läst lite idag, har bokredovisning imorn på svenskan. Har dock inte läst klart den...ännu.
Sen drog jag till Yasmin och hennes kille med Nikita. Vi tre tjejer kollade på film, The Mirrors (tror den heter så). Den var lite skum i slutet måste jag säga.
Sen så drog Nikita och jag stannade kvar med Yasmin, hennes kille Mathias och Alexander.
That's about it.
Nu ska jag fortsätta läsa. Så snark snark på er.

M

Lite annorlunda

Så kan man också göra...


"Kreativiteten vet inga gränser, eller vad sägs om mannen som, i brist på annat, valde att ha sex med ett trädgårdsbord?

I mars 2008 får polisen ett larm om att en man gör mer än bara fikar i sin trädgård. Det är Art Price Jr som kopulerar med sitt trädgårdsbord för fjärde morgonen i rad. Hans granne har den goda smaken att spela in allting, för att dela med sig av bevisen till polis och myndigheter.

På filmen kunde polisen tydligt se Price spritt språngade naken i full färd med att penetrera hålet i metallborder där parasollet normalt sitter. Morgonstund har guld i mun..."



M


Depression på ingång

Hur deprimerande är det inte att gå till skolan i mörker och sedan gå hem i mörker. Hinner inte ens se solen.
Men imorgon börjar man 9 och slutar runt 12. Hur skönt ska det inte bli ?

M

I am watching ya

En rätt grå dag det här. Tråkigt. Ska plugga. Men sen drar jag till Kitas uppvisning. Hon och hennes grupp ska visa deras danser igen fast på Street Uppvisningen.

Just nu sitter jag och kollar på Chris och Bart som är helt galna på cam. You go guys!



M

I hope they won

Det blev ingen match för mig imorse (se tidigare inlägg). Nu ska jag ta och sminka mig sen dra ner till centrum och kolla Lucia firandet. Både Gabbi och Yasmin är med.

M

coming through, a cripple

Kom precis hem från en skitmatch. En brud i det andra laget slog till mig med något (klubban, foten, knät? vet inte) rakt på mitt knä. Dvs det började göra skitont, värre än vad det gjorde förut innan sjukgymnasten.

Nu sitter jag då här och mitt knä värker. Hoppas verkligen jag kan spela imorgon bitti. Inte vill jag missa den matchen.

M

Acoustic


You assure me that I've been waiting way to long

Girls and Boys, Men and Women.
Nu är allt bekräftat nu angående mitt utbytesår i USA. Skolan där börjar den 15e augusti och slutar den 6e juni.
Jag ska allt ha en hejdåfest, om jag ska !

Men nu sitter jag och försöker skriva ett bra mejl till familjen jag ska bo hos och även områdespersonerna(de som tar hand om mig ifall något händer). Vet inte riktigt vad jag ska skriver, försöker klura ut det.

M

I<3Math

Btw så var min mattegrupp bäst idag. Kändes bra.
M

Motsatser

Lite komiskt att jag alltid ska hitta the bad ones.
M

My beloved wallet

Hade ECDL prov idag. Det gick väl sisådär. Fick MVG på ena och typ G+ på andra. Men jag ska göra om den andra som jag endast fick G+ på så jag har chans på att få datakörkortet.

När jag sedan var på väg hem, helt ensam i det läskiga mörkret, på cykeln så fick jag en såndär känsla av att jag hade glömt min plånbok, fråga inte varför jag fick för mig det. Så stannade jag och vände väskan upp och ner. Ingen plånbok. Då fick jag panik och cyklade den sista vägen hem i ljusets hasitghet, nästan.
Så tvingade jag lite min pappa att skjutsa mig ner så jag kunde leta efter den.
Jag sprang upp för alla trappor (typ tiotusen) och frågade lärarna i datorrummet ifall de hade sett den. De sa först att de inte hade de men så sa en tjej att de hade legat en svart plånbok på bordet och att en i min klass hade tagit den, Frida.
Så tack gode gud för att Frida tog den !


M

off school

Idag hade vi i sjödal resurs dag vilket innebar att min klass var ledig. Tack gode gud.
Själv har jag gått runt och strosat med Nikita. Vilket betyder; läst Glamour, pluggat matte och kollat på senaste Batman filmen.
Men nu försöker jag sitta å klura ut hur min nya high teck miniräknare fungerar. Är tvungen att ha den för att klara matte a+b tydligen.

M

Jag älskar dig

I mina drömmar kommer du alltid finnas här
I mina drömmar kommer du alltid att minnas mig
I mina drömmar existerar inte den här hemska sjukdomen
I mina drömmar lever du helt frisk

When they pull you under
And I would give you anything you want
Well all I wanted
All my dreams have fallen down
Crawling around somebody save me
And two warm hands break right through me
Somebody save me

M

rätt på sak

Igår var det en crazy kul kväll/natt. Hände mkt, mkt som man kanske inte ska ta upp här.
Mycket folk som var roliga å otroligt sociala.
Älvsjö är en bra plats kan jag säga er bara. Händer bra och roliga saker där.

Btw så är du bara jobbig när du håller på så. Ingen gillar en avundsjuk bitchig idiot. tack och hej

M


I'm ready when you're ready

Har ont i magen vilket kan bara betyda en sak....ja men i alla fall. I helgen blir det till att kolla på Nikita's uppvisning, sen dra till Julia på kvällen. På söndag ska de spelas USM16 match! Vi ska nu vinna tjejor! Kom igen kämpa, vi kan det här!

M

woooooooooooooooooooooooooooo

Fan va bra Bullet For My valentine är live! Sooooooo fucking awesome ! Om ni har chansen se dem! Ni kommer inte ångra er, seriöst !

M

Looking For Something

Vill ni veta en rolig sak?
Jag har träningsvärk efter att ha nyst och hostat så mkt. Hur komiskt är inte de? Kanske får lite abs med hjälp av den här förkylningen!

M

finally

Ikväll är det! Wei, längtar!
Men först blir det middag med Micke och Johan. Mys.
Bullet For My Valentine
M

a wonderful day turned out to be shitty

Jag ska sammanfatta min situation för er.

- Är sjuk, ligger högar med papper överallt.
- Min mage kurrar, HÖGT!
- Skriver en uppsats som jag och Nikita ska göra tillsammans egentligen, men eftersom hon går i skolan och jag är hemma så är jag den enda som hinner idag. (jag ska ju gå på konsert sen så ingen ide efter skolan)

Nej nej jag klagar inte? Vad får ni det ifrån?

M


uppdatering

Uppdatering

Jag har upptäckt, helt på egen väg, att det finns visst ett skrivprogram på det här operativsystemet(vista) bara att det är annorlunda. Men det verkar inte
funka att öppna vanliga word dokument på den, vilket är skumt. Men ska testa igen.

Btw är jag hemma idag också. Jag tyckte inte jag mådde spec bra idag heller så jag chansar inte med att göra det värre.

Men tänk att jag alltid ska bli sjuk eller att det ska hända något när jag för en gångs skull ska göra något kul! Dvs jag ska gå på konsert ikväll, men eftersom allt är betalat så blir det inte inställt. Hoppas det inte blir jobbigt bara.
Jag vet inte heller om jag ska ta med mig min kamera, ifall den blir stulen? Den är rätt dyr så det vore inte något att
rekomendera.


M

R.I.P comviq sms please?

Är det bara jag som blir galen på dessa sms från Comviq? Eller om ni nu har någon annan administratör ni får sms ifrån.
Jag blir rätt glad av att få oväntade sms(låter som jag aldrig får sms, men det kan jag lova er att ja får), så trycker jag upp det och får se till min besvikelse att det är okänt nummer och kommer från självaste comviq själva. Dubbel suck.

M

a pain in the ass

Varför ska alltid mina saker krångla för?
Jag har fått ganska många nya saker på min stationera dator så jag tänkte säkerthetskopiera allting in på min externa hårddisk. Men såklart så funkade det inte för en viss fil inte kunde hittas och tas bort från den ursprungliga datan på den externa. Då fick jag deleta, omformatera, göra nya filer och massor av skit för att det till slut skulle fungera.
Tack och lov för att det till slut fungerade (peppar, peppar, ta i trä).
Nu är den inkopplad och laddar in allt från början på den externa. Har hållt på i ca 1 timme nu. Snacka om segt. 
WOHO bara för att ja precis sa det där så vart den klar :D

M


Stor enorm lycka

Om ni har en tanke på att skaffa Wvista så tänk på att det inte finns några office paket med. Dvs inge Word. Det är inte så kul kan jag säga er. Annars är Wvista helt perfekt. Mkt smidigare och fräshare än det vanliga gamla. Men det är väll en smaksak antar ja.

Sitter här och väntar på att den hemma gjorda pizzan ska bli klar. Mums säger jag bara. Hoppas man känner någon smak!

Stannade hemma från skolan idag, eftersom jag fick så extremt ont i huvet av att endast gå några meter.
Men nu känns det mycket bättre och satsar på att gå imorgon.
Kan inte vara sjuk imorgon heller eftersom jag ska gå på Bullet For My Vallentine's Konstert ! Wei om jag har längtat.

M

Wait....are you ?


M

Going down the hard road

Sitter här och funderar på att sätta på ett avsnitt av  90210. Eller kanske två, Jo det ska jag göra nu.
Förresten, ni som sätt de allra första avsnitten, har ni tänkt på att allt i reklamen för den nya serien finns med i de 2 första avsnitten. Bara en grej jag tänkte på så där...

Och min förkylning har inte blivit bättre, snarare sämre och jobbigare, däribland orsaken till att slappa i sängen med 90210.

"Vi raggar killar med våra öppningar"

M

RSS 2.0