Shopping!!

Idag shoppade jag lite.

Fin min på den!

Sedan köpte jag lite underkläder och knästrumpor :)

M

Lalalala,,,.

Idag fyller bästaste Tim år! Hela 18 bast!! Inte illa det:D
Grattis till han!


Idag har jag förövrigt varit på Sm-final i Inlines! De jag hejade på förlorade tyvär! Men de spelade väldigt bra i slutet och det var väldigt synd att dem förlorade måste jag säga. De kunde lika gärna ha blivit lika och sedan förlängning.

Nu ska jag dra till Långsjön med Kiita. Kom dit vettja om ni har tid och lust! Vi ska nog bada, spela fotboll, volleyball och chilla. Älskar sådana här dagar när man bara kan vara ute och inte göra något på kvällarna. Men det är fortf varmt! Helt underbart!

M

Rumpass



This is what happens when I get bored..

CAM har blivit en vana kl halv 2 på natten!

M

Kvällens'



Det här har jag på mig ikväll^^ ser väldigt tråkigt ut på bilden märker jag! Men men what to do

M

Kvällen

Nu ska jag dra till Paulina för att ha grillkväll med lite folk. Sjukt mysigt! :)

Det är oerhört varmt också!! I am loving it!

Jag hittade iaf lite folk idag att dra och bada med tidigare idag...hoppas man blev ännu brunare ^^


M

En tanke lol...

Jag har tänkt på en sak....när jag kommer hem från usa..
...SÅ FYLLER JAG 18!! Hur fantastiskt är inte det så säg!

...eller okey det kommer dröja typ högst en månad beroende på om mina föräldrar kommer dit eller inte...

Men åhh va härligt!

M

Gaah jag vill jag vill jag vill!

Nu ska vi se om jag får tag i folk så jag får något att göra nu på dagen...annars vore det lite ruttet huh.
Vill bada bada bada!! Å sola sola sola!!!

M

inte vänligt väckt

Jag är vaken gott folk! och har varit det i ca30min nu. Blev väckt av att min pappas mobil HELT PLÖTSLIGT började spela en låt...och eftersom ingen gick och stängde av den...(alla var ute)..så fick jag gå och försöka klura ut hur man först stängde av telefonlåset, vilket inte var det lättaste haha, sedan ska man ju hitta i den där jävla mobilen också. Nej jag hittade fel hela tiden! Helt omöjligt var det. Så gick med den till pappa. Då var allt löst.

Det här är mina nya badoutfit!

M

Flaten!

Sitter hemma hos Mathilda i Enskede nu. Har varit ute och badat sedan 10. Det togs bilder, haha inte så jättevackra dock. Väntar på att min faster ska komma och hämta mig för jag ska sitta barnvakt. TJÄNA PENGAR !! Jag älskart!

Ja bilden säger väl allt :D

M

Today is the day...

GóMorgon alla ...vakna galningar!
Jag är vaken så här tidigt för att jag ska kunna få skjuts till Enskede, lilla stackars jag har ju inget busskort så måste förlita mig på skjuts istället...gah. Då är man tvungen att gå upp så här tidigt. Jag är död.
Vad har ni för ursäkt att vara uppe så här tidigt? Ni kanske till och med inte ens har gått och lagt er än..hah.

Idag ska jag iaf dra till Mathilda i Enskede. Sedan ska vi dra och bada. Idag ska jag komma ihåg kameran!
Dock kommer jga inte komma hem direkt efter Enskede. Då blir det att åka hem till min faster och farbror för att sitta barnvakt under kvällen. Jag hade trott innan att jag skulle sova där men ska inte göra det längre. Så kommer vara hemma hela torsdagen!

Nej nu måste jag bli klar, ska sticka SENAST 8..
Ha en bra dag!:)

M

Bada å sola = perfekt sommar

Det vart lite bilder tagna idag, dock inte med min kamera utan med Paulinas. Så de bilderna kommer man nog få om ca...100år.

Men det var iaf extremt mysigt att vara vid Gömmarn. Var där ca 4 timmar och tiden gick sjukt snabbt. Träffade på lite folk man kände och även folk man int ekände...om man säger så haha.
Jag blev även lite brunare. Syns efter min bikini. Dessutom så lyckades jag få med mig både Gabriella och Nikita ner i vattnet. Dock var det lite svårare med Paulina, hon stannade kvar uppe. Jag hoppade ner i vattnet ca 4 gånger skulle jag tro. Det var överraskande varmt! Jag vet att ingen säkert tror på mig...men det var faktiskt det! Skönt liksom.

Hursom...när jag får bilderna så kommer de självklart dyka upp här på bloggen. Don't worry!

M

Ciiiao

Ska dra till gömmarn med Paulina och Gabbi idag, sedan kommer det komma annat folk som joinar oss i jakten på en snygg bränna. Ska försöka ta lite foton där också. Ifall att jag får lust och tiden för det. Kanske är för upptagen med att lura i dem andra i vattnet, vem vet ?
Ni kommer få höra av mig när jag kmr hem, var så säkra på det. Måste ju dela med mig av dagens äventyr och även mina foton..om det blir några.
En sak som är säker är att jag någon dag iaf ska sno Simons kamera.

Ha en bra dag :)

M

Solnedgång e myys

Igår var det skönt väder också:) vilket alltid är så sjukt trevligt! Hoppas det fortsätter så hela sommaren så man blir lite brun, vill inte se ut som ett lik när man kommer till usa, där alla är i princip bruna året runt..
Nu när man måste vara 18 för att sola solarium också så blir det ännu mer som hänger på solen heh. Inte för att jag brukar sola solarium.

Igår drog jag, Paulina och Martin ut och parkerade vid söder, tog en glass och lite foton.
Här kommer några foton som jag tog!
(Den här tog ifs Martin)
 Klicka för större bild

M

Oh what am I doin

..Insåg precis att jag verkligen borde börja packa inför usa...det kmr inte direkt gå på två röda att göra så..

M

Some fun parts of my life...

Jag tror även att jag har glömt att dela med mig av ett annat foto jag tog för några veckor sedan
Här kommer den iaf. Ett foto taget från söder med utsikt över Stockholm.
Vad tycks?


M

Photo

Tog lite foton under tiden jag var i stan idag också. Här får ni ett smakprov...och denna gång är det endast en bild.


M


Staden i ett öga

Idag åkte jag in till stan med Paulina och Nikita. Väl där så satte vi oss på Café 60. Det var mysigt. Jag tog en macka och varm choklad. Paulina en taco tallrik och Niktia en Ceasarsallad.
Efter ca 1 timme kom Gabbi och Alex för att joina oss. Därfefter drog vi till en coop och köpte lite gottigheter. Sedan tog vi våra saker, satte oss i en park för att sola och bara mysa.
Idag har det varit undebart väder! Helt sjukt fantastiskt!


M

Sooommar å sol

Weeei vill att solen ska skiina å att jag ska bli brun igen! Min bränna har typ försvunnit :(

Så här såg den ju ut för några veckor sedan...




M


Foton!

Men ibland har man ju lite tråkigt...som jag fick igår...eller om det var i förrgår...well who gives a crap ?
Då gick jag runt i huset för att försöka hitta något roligt att fota...vart kanske inte jättelyckad men men. Får vara nöjd med det som blev. Jag vet iaf vad jag skulle vilja ha...en bättre kamera! Min kamera är rätt bra, speciellt för att vara en vanliga Canon Digitalkamera. Men vill kunna ta bilder med mer kvalité och som man kan göra mycket mer med. Vill kunna leka lite mer med bilderna och motiven om ni förstår vad jag menar.
Men här kommer iaf lite smakprov av bilderna jag  tog under tiden jag hade tråkigt.



Säg gärna vad ni tkr :) Alltid bra med kritik, såväl bra som dålig :)

M

Sun vs rain

Det vart en helt okey Midsommar. Mysigt så där! Men åhh fy fan för vädret. När ska det börja bli bättre ? Vill att solen ska komma fram någon gång. Den har varit framme ett tag idag och då var man snabbt ute...och spelade krockett...det är verkligen min familj det...spelar krockett hela tiden på sommaren. Vet inte varför det har blivit så egentligen men det är ett roligt spel. Speciellt när man för det mesta vinner! weei....!

M

Godmorgon..

...Vaknade precis av att min pappa sa till mig och min bror att vi ska vakna eftersom vi ska käka någon midsommarlunch....tror jag..
Iaf, så jag borde nog gå ut snart..men tänkte att först kan jag skriva ett litet inlägg. Måste verkligen börja uppdatera mig oftare.
Hur ska det gå i usa om jag får den vanan att jag inte uppdaterar så ofta. På tal om usa så har jag varit inne på Utbytesstudent.se och läst om några andra som har varit utbytesstudenter och olika saker de har stött på under det året de var borta. Bla hemlängtan, packning, skola och vänner. Det har varit rätt intressant faktiskt. Inte för att jag direkt blev så förvånad över allting utan för att det mesta jag hade trott innan fick jag halvt bekräftat nu. Dock så blev jag förvånad över en sak. Det var en kille som hade åkt till usa med tron om att 20.000kr borde räcka i fickpengar för 10månader. Vilket Jag också har. Men det visade sig att han skulle lägga ut ca 47.000 kr. Det är helt sjukt mycket pengar! Jag hoppas inte det behöver bli så för mig. Då blir det jobbigt!

M

Dagens shopping

Idag åkte jag iväg för att köpa present till min pappa som fyller år idag. Grattis!!
Så då tog jag med mig Hannah! Vi kollade ju självklart in i lite andra affärer och då hittade jag dessa saker;


- Jeansleggings från Vero Moda för 279,50kr.





- Hårspänne med rosett från Glitter för 44,50kr
- Turkosa Shorts från Bik Bok för 99kr


M

Helo..,

Just nu sitter jag vid mina två datorer. På den ena skriver jag blogg och lyssnar musik, medan på den andra installerar jag The Sims 3 och är inne på msn. Snacka om att jag nog slösar på energi. Ingen bra miljökämpe här inte.

Tänkte dela med mig av två låtar som jag lyssnar på. Som de flesta av mina låtar kommer jag ha dödat dem här efter ett tag också.



M

NightNight

Har gjort allt det som jag skrev om i förra inlägget förutom att installera The Sims 3...det som var det viktigaste...gah inte alls bra. Men det får man göra imorn om man har tiden för det!
Nu ska jag iaf sova...ska bli skönt att lägga sig i sängen!...älskar min säng, what would I do without it ? Like die...
För min säng är den skönaste sängen som finns och det har man fått höra många gånger! So I have proof.

Men som sagt, sängen nästa!

Nattinatt!

M

coMp

Just nu sitter jag och väger mellan vad för sak jag ska börja med...allt har med datorn å göra
Borde jag börja med att rensa ur min dator på onödiga saker...spara saker på min externa hårddisk....eller installera The Sims 3 på min dator. Hum det är ett grymt svårt val. Har suttit här ett tag och funderat...vilket resulterade i ett besök på facebook, myspace, msn, BDB och allt andra möjliga sidor. like hey i am so gay
Jag borde nog börja med att spara saker på den externa hårddisken...ah nu får det bli så!



M

Smiling

Idag har jag haft dansuppvisning med Johanna och Joanna. Det var roligt förutom att det regnade och vi hade lite strul ibland men men what to do what to do. Man får acceptera att sådant händer när det är live...även fast jag alltid får PANIK.
Simon tog några bilder på mig, skitsnygga vart dem verkligen ! Ska försöka fixa så jag kan få dem....då kommer dem in på bloggen såklart!
Min lillebror lyckades ta en snygg bild på mig också...

En happy Mikaela!

Tack alla ni som kom, verkligen roligt att ni kom! :)

M

Only a few hours left in school!

Nu har jag endast några timmar kvar i ettan på gymnasiet. Känns helt underbart ! Året har gått otroligt fort också. Det har hänt väldigt mycket också under endast...ca 10månader. Började med att träffa en helt ny klass, som vart lyckat och sedan har man haft så väldigt mycket i skolan och utanför skolan att man har knappt hunnit tänka. Till slut står man här med som sagt endast några timmar kvar i det som kommer vara den sista dagen i gymnasiet. Lite överväldigande.

Jag måste lämna lite mer än vad alla andra kommer också. I vanliga fall kommer man ju tillbaka efter sommarlovet och träffar alla klasskompisar man lämnade innan lovet men eftersom att jag aldrig kommer komma tillbaka till denna klass så måste jag säga hejdå till alla. Det har jag inte så stor lust till...det enda jag kan hoppas på är att den klass jag kommer gå i när jag kommer tillbaka från usa är minst lika bra som den här.

M

Dancing is so freaking awesome

Nu ska jag åka och dansa med Joanna och Johanna. Vi har dansuppvisning på lördag och det ska tränas för fullt! Det här ska bli bra....det måste bli bra!

Det är så sjukt kul att dansa, jag saknar det så mkt att dansa i en grupp och att uppträda. Jag har en sådan tur ibland, när det gäller saker jag vill ha. Nu lyckades jag ändå fixa så jag fick dansa med en grupp...även fast vi inte har någon "tränare" då och att jag även får uppträda! Desutom är allt gratis! Hur mycket är det i dagens samhälle som är gratis?
I princip inget, så vi har haft turen att hitta saler vi kan träna i gratis!
Gaaah så sjukt roligt!
Kommer säkert bilder sedan efter lördag.

Men nu måste jag dra! Ska vara där om 20min.

M

Tisdag

Idag är det endast 55 dagar kvar tills jag åker till USA. Tiden går så sjukt snabbt! Jag började nedräkningen när det var 120 dagar kvar...woooh.

Sov till ca 11 idag. Började göra mig i ordning och kom till skolan runt 1. Städade ut hela skåpet, vilket rymndes i ca 3 påsar, sjukt mycket onödiga saker jag hade kvar. Som tex saker som endast gällde för förra terminen. Men det blir ju så efter ett tag. Man orkar inte bry sig, man bara slänger in sakerna i skåpet. Skulle ha tagit bild...gjorde det inte då. Ni skulle fått en chock.

Jag har tänkt på en sak också...skolan uppmuntrar ju oss ungdomar till att tänka på miljön och sådant. Därför förstår jag inte varför de egentligen ger ut så mkt papper som de vet att vi kommer bara slänga. Som en text vi endast ska läsa...vrf låter dem oss behålla det istället för att samla in dem igen? Då kan de ju användas igen utan att behöva kopiera upp 30st likadana papper till. Så sjuk tonödigt att det inte finns.

M

RSS 2.0