Saturday Evening

Grattis till Jasmine som blir 17år idag! Hon fyller egentligen den 29/2 så hon är isådanfall runt 4 år. Den sötnosen.

Nu är huset fullt av farföräldrar och kusiner med deras föräldrar. Vi firar min farfar som fyller år idag.
Men nu ska jag däremot packa och sedan börja gå till bussen kl8. Sedan kommer jag nog vara hos Jasmine runt 9. Då ska hon fan firas så det inte finns!!

idag är det btw min namnsdag! Mitt mellannamn Maria ofc. Många "M" i den meningen.

Nej nu ska jag dra, ha en sjuhelsikesbra lördagskväll, det ska jag i alla fall!

Cya
M

fredag going on lördag

Ja gott folk. I am back home again! Efter några dagars skidåkande så är jag äntligen(ironi) tillbaka i sthlm igen. Fast ifs så är det dock skönt att vara tillbaka i sin hemmamiljö igen...sova i sin egen säng osv, men jag hade gärna stannat några dagar till och åkt skidor.
Felix hade inte så stort inflytande på sin familj som han trodde sig ha, så de kom aldrig till Kläppen. Jag fick istället klara mig ensam i backarna...om man inte räknar min familj och den andra familjen jag åkte upp med ifs.
Ska försöka hinna lägga in lite bilder från semester under morgondagen. Imorn är et fullspäckat förstår ni. Ska fira min farfar och min kompis J, så ska jag försöka hänga med och köpa present till J också.

Så nu måste jag nog pömsa
sov gött
It's good to be back

M

Sälen

Imorn bitti åker jag till sälen,Kläppen, för att åka skidor med familjen och vänner till familjen. Ska bli sjukt roligt! Kanske träffar Felix där uppe också! Får se om han har så stort inflytande på sin familj som han säger, han har nog det skulle jag tro!
Men detta betyder att ni inte kmr få några uppdateringar från mig under ca 3 dagar dådå, eftersom det förmodligen inte kmr kunna finnas något internet jag kmr kunna använda. Men gott folk, ge inte upp om mig bara för det. I'll be back. Frisk och fräsh på fredagkväll förhoppningsvis.

men för nu, så hejdå! Hoppas ni har ett gott lov alla 08;or. För resten har nog redan haft lov förra veckan.

Cya
M

Make Upsex


Proud

Har skickat ut ännu ett mail nu. Till min...ja vad ska man säga...den personen som ska hjälpa mig när jag är i usa som utbyesstudent. Kontaktperson, så heter det. Jag fick ett mail från henne och har nu svarat. Det känns skönt att ha så mkt gjort nu ändå. Två mail är kanske inte mkt...men när det gäller mig så känns det som att jag har fått mkt gjort eftersom jag har skjutit upp det så länge nu.
Nu gäller det bara att ringa klart till alla stiftelser och att packa...sen kommer allt kännas perfekt!

M

Schoolwork

Har precis skickat iväg ett mail till min lärare om att ja inte fick inlämningsuppgifts papperet som sa vad vi skulle göra. Jag var sjuk den dagen. Det jobbiga är att vi ska lämna in den tisdagen efter lovet...och jag har som sagt inte ens fått pappret. Usch usch usch. Sen om jag får pappret vet jag inte ens om jag kmr att hinna göra uppgiften eftersom jag ska till Sälen (Kläppen) imorn och vi kmr förmodligen inte ha internet där. It sucks. Men får väl sitta sista dagen och jobba asset av mig, som vanligt hehe.
Men det får ta och ordna sig.

M

Promenad vs Melodifestivalen

Kom precis hem från en långprommis med Jessica. Verkligen mysigt. Kallt och rosig blev man om kinderna. Känner mig faktiskt väldigt söt då. Var skönt att kunna klaga på allting med någon IRL. Känns som att det var ett tag sen faktiskt...det var säkert bara igår...men ändå. Det kändes bra. Var ett tag sen man träffade henne också.
Jag älskar att ses och bara ta igen alla de där förlorade veckorna med någon, blir alltid mysigt, man har ju alltid så mkt att prata om! I alla fall om man är jag.

Vi två ska även kolla på melodifestivalen tillsammans ikväll. Ingen av oss har kollat på någon av de tidigare avsnitten men det verkar ju om att, efter allt stoj, det här ska vara den mest spännande deltävlingen. Har jag rätt?

M

Attic

Sjukt mkt grejer jag har uppe på vinden. Det mesta har med barbie att göra. Jag var typ beroende av barbies när jag var liten. Så kul tyckte jag det var. Men vem tyckte inte det liksom? Barbi är bäst. Jag blir så sur på att det håller på att försvinna, vem vill ha de där opropionerliga bratz-dockorna? Dem är inte roliga och absolut inte vackra.
Nej tacka vet jag barbie :)

M

Yesterday will never be today

Blev dissad av varenda tänkbara människa igårkväll. Känns bra.
Verkligen något man tycker om. Varför kan inte folk bara svara på telefonen eller på sms för? I do not get it. Oh well, i guess I am not a lovable person...hehe i alla fall inte igår tydligen.

Om ca 1 timme ska jag upp på vinden...och typ sortera mina gamla saker. Vilket hela familjen även ska göra med sina egna saker. Suck det känns som att det här kmr att ta tid, och jag som skulle träffa lilla älskpälsk Cassie innan hon åker till Sälen.
Alla åker verkligen till Sälen känns det som. Eller de flesta åker skidor på lovet i alla fall, kanske inte så konsitgt men ändå.
Tråkigt för dem som stannar hemma, i would know. Det brukar vara jag som är den som stannar hemma, men icke denna gång nej. Nu ska jag upp i backarna och styla. Weeeei, så kommer jag låta när jag åker nerför backarna. Allt ni kmr se i backen är en vit/svart fläck som svishar förbi i megafart och det slutar med att den fläcken åker in i någon människa eller träd, but it's all good.

M

Sov gött

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla några avsnitt av...Gossip Girl och 90210.

Night Night
P.s Grattis Julia!<3
M

Yeh hotness


Jag är trött...MEN tänker inte gå och lägga mig. Det vill jag inte, för tidigt på en fredagskväll. Det funkar inte.

Ja...what to do, what to do. Börjar bli extremt tråkigt...

Skiiidor

Åh vad roligt man kan ha på en fredagskväll. Jag som hade bestämt att det skulle bli lyckat idag. Istället sitter man hemma...framför datorn...pratar på msn....kollar bilder...är inne på facebook...
ja vad ska man göra?

Får börja ladda inför Sälen resan på tisdag.
Har testat mössa och skidglasögon. De blir nice! Killarna kommer bara rada sig haha.



M

All they do is talk shit

Åh vill bara gå och träna nu....så jag kan sluta tänka på det här under några timmar. It drives me crazy, this bullshiting.
Du är och kommer från och med nu aldrig att vara någon i mina ögon, du är "det".
Då har jag det sagt.

Nu ska jag återgå till plugganet...vem försöker jag lura? Jag har inte ens börjat, ska börja nu...suck. Jag och min planering asså.
Men är man arg kan man absolut inte koncentrera sig! Det funkar bara inte.


M

Big issue

Funderar på om man vågar gå och klippa sig hos frisörerna i skolan?
Jag skulle verkligen behöva klippa mig nu, upptäckte en kluven topp igår! Klippte ju såklart bort den...men shit liksom. Inte bra alls.
En i min klass gick till frisörerna i skolan, det blev skitbra. Men hon gjorde en helt annan slags klippning...fast de borde ju klara av min enklare klippning. Ska endast klippa upp det och i etapper.
Fördelen med det vore ju att man inte behöver åka till enskede och att det är billigare....hum ska ta mig en rejäl funderare där. Vill inte att mitt hår ska bli helt fel bara...men det borde inte vara en så stor risk tkr man ju. De har ju trots allt gått på frisörlinjen under antingen 2 eller 3 år.

M

I won't let it go...

Lilla patetiska människa, om du bara visste hur förbannad jag är på dig...
Så där gör man bara inte, det är inte okey. Men du är tydligen för blåst för att fatta det? and FYI jag har stor lust att slå ner dig just nu och....
Innan jag säger för mkt...
Over and Out
M

I am recovering

Sitter i sängen och har precis kollat klart på alla nedladdade avsnitt av 90210 och Gossip Girl. Har även kollat på lite One Tree Hill, har inte lust att kolla på mer serier nu oavsett hur j*vla spännande de är just nu.

Som ni nog förstår har jag varit hemma från skolan idag igen!
Men imorn ska jag satsa på att gå. Fick inte gå idag för mina föräldrar.
Missade två redovisningar denna vecka, små men dock ändå två redovisningar.

Men imorn gott folk i Smbe08b så slipper ni inte mig längre! I am back (I hope)

M


sjukling

Äntligen börjar jag känna mig bättre. Jag vaknade igår morse av att jag mådde lite illa. Så jag gick upp för att dricka lite yoghurt (brukar ju hjälpa mot allt). Men istället för att det kändes bra igen så kräktes jag, och så fortsatte det. Från klockan 7 till 14, ungefär varje kvart. Det var jobbigt som in i helvete. Jag låg i sängen hela 16februari. Tiden gick väldigt långsamt kan jag säga er. Åt gjorde jag inte heller, så när jag försökte resa på mig var jag nära på att svimma.
Men nu börjar jag må bättre. Har fortfarande lite svårt att gå bara.

En sak som förvånar mig är att hela 3kg försvann på endast 1 dag på grund av att jag inte åt eller drack något. Visst förstod jag att det skulle försvinna lite, men hela 3kg?

Och nu är det endast 3 dagar kvar till sprotlovet! Wei på den.

M

Alla <3 Dag

Igår var det alla<3dag. Så rolig dag för alla singlar, I should know.
Jag spelade match med laget. Gjorde ett mål! Wei det första på ett tag nu, känns bra. Det blev lika.
Sedan åkte jag och brorsan direkt till mina kusiner för att pass dem.
Enligt min 3åriga kusin skulle vi busa mkt! De är 1 och 3 år.
Men det vart inte så mkt bus som vi trodde eftersom båda var helt utslagna vid tiden som jag och brorsan kom dit. Vilket var rätt sjönt eftersom vi båda var helt döda efter våra matcher.
En rätt klassisk Alla<3Dag huh?

M


Friday 13th

Det var fredagen den 13e i fredags som nog de flesta är medvetna om.
Jag mräkte av det under den första lektionen jag hade. Gympa. Vi spelade rugby och jag som alltid brukar gå på gjorde det ävn denna gång såklart. Men en sak som jag inte är van vid är att jag numera har långa naglar (weeei på den)....
Så jag sprang för att ta bollen från Lisa, så stötte jag ihop min lillfingernagel (som har den längsta nageln) med bollen....och den bröts av innanför nagelkanten. Det kändes seriöst som att jag skulle svimma och jag är inte en mes...så det gjorde jävligt ont. Det bara rann blod...suck...min stackars fina nymålade nagel... 
Nu har jag ett fint Bamse-plåster på lillfingret. Avundsjuk?

M

Pendulum

Gott folk, vet ni vad jag har gjort idag?
jag har varit hos tandläkaren. Jag drog ut en tand. En MJÖKTAND som ar vägrat att lossna. Men nu är den borta i alla fall. Och nej, jag är inte 11 år, jag är snart 17...haha
It's about time huh.
Det var i alla fall rätt obehagligt när de slet i tanden, det knakade massor. Jag rekomenderar er att tappa alla mjölktänder och slippa dra ut dem hehe.
 
Tack felix, den här e sjukt bra :P längesen...men ändå


M

Crap

Sitter här framför tvn, kollar på house och lyssnar samtidigt på musik. Bra blandning, tummen upp för det! Vill egentligen inte lyssna på den här låten, den påminner om helt fantastiska saker som har blivit hemska....men den är så bra att jag inte kan sluta.

Om jag ska uppdatera er lite på innebandy fronten så kan jag sammanfatta det med ett ord, Skit.
Allt går bara dåligt, mitt knä pajar hela tiden och ja det är bara skit helt enkelt. Inget känns som att det går rätt, vilket är grymt synd eftersom jag älskar innebandyn. Får hoppas att det börjar gå bra snart igen.

M

Don't Know What To Do

Tårar känns nödvändiga just nu och det är inte så svårt att få efter det här.


M

We spin around

Söndag...Oh roliga söndag. Ja vad ska man hitta på idag måntro...jag har absolut ingen idé alls. Borde plugga matte i och för sig men det kmr jag förmodligen inte att göra.

Fast har planerat att träffa min kära vän Cassie på kvällen och kolla film...men det vet hon inte om än.


Vi har matteprov imorn, tack älskade mattelärare Carin som sätter ett prov på en måndag, väldigt omtänksamt av dig. Är det inte så att vi ska vila under helgen och slippa allt plugg under 2 ynka dagar? Nej det verkar inte våra lärare tycka. Suck

M

When i was young I would say

Sitter och väntar på att Johan ska komma hit. Inte min lillebror dådå.
Han kmr med 21.11 bussen så jag har lite tid att slå ihjäl. Hum vad ska man hitta på....

M

Last night

Har inte så mkt att skriva om egentligen. Bara att det vart en lyckad fredag med tha chics.

M

Yep it's probably you

Varför måste du vara så sjukt snygg? Det gör ju allt så mkt svårare.
Du vet nog vem du är hehe

M

Millionaires


ECDL, Spanska, Svenska

Hade dataprov idag och fick MVG! Stolt man kan vara.
Men tydligen så ser jag ut som en typisk blondin, har jag insett efter att en viss okänd kille fällde en snygg kommentar bakom min rygg som jag hörde...ja tack för den. Han fick IG, så det känns bra;) Jo man får vara elak ibland

Hade även Spanskaprov och svenskadiskussion. Provet gick rätt bra hoppas jag. Håller tummarna för ett VG.
Satt uppe halva natten (2.30) för att se "Ett Öga Rött" eftersom det var den filmen vi skulle diskutera och jag hade inte läst mer än 30sidor i den. Tack gode gud för filmer.
Men det gjorde jag helt i onödan eftersom jag sa typ 3 ord på diskussionen. Åh att jag inte kan räcka upp handen å svara när jag vet.
Aja det ska förbättras.

M

Bonhomous

Åh vad jag vill att det ska bli vår/sommar nu. Jag blir bara trött av detta vädret. Inte bra.

Ska kolla lite på Scrubs, sen gå och lägga mig i sängen och läsa Ett Öga Rött. Har det i läxa till på torsdag.

Så godnatt nu kära läsare.

M


Ung Solist

Var på Gabbi's konsert idag. Hon söng jättefint!

Det var även med en tjej som spelade piano, hon var sjukt bra. Började gråta lite halvt. Jag är rätt säker på att hon går i min skola t.o.m.
Om jag ser henne ska jag gå fram och säga att jag tyckte hon var jättebra verkligen.

M

The Accepting thing is the hardest part



If you only knew how it felt

M

Comp vs Laptop

Hur patetiskt är det inte att bråka genom datorn egentligen?

M

Några väl valda ord

Satt och snackade med Paulina på msn. Så berättade jag för henne att när jag åkte hem med bussen mitt på dagen igår, så gick det såklart på massor av folk. Vilket jag hade suttit och hoppats på att det inte skulle eftersom jag hade sovit borta och såg helt hemsk ut. Men så fick jag upp en väldigt, Citerat från Paulina herself, filosofisk tanke; "Du skall icke önska att inget folk skall stiga på bussen om du icke vill att folk ska stiga på bussen". Vilket i stora drag, stort sätt, betyder att om ni vill att bussen ska fortsätta vara tom ända tills du ska av ska du tänka så här: Oh jag vill att hela min kommun ska hoppa på bussen nu när jag inte har sovit hemma och när jag har en tofs på huvudet så jag ser ut som lilla my"

Så ta mitt råd och tänk så nästa gång

Over and out

Peace
M

RSS 2.0