Valborg!

Kom precis hem ifrån centrum och datakunskapen. Det gick rätt bra på datan om jag ska vara ärlig, det går framåt med mitt projekt. Sedan gick jag till O'learys och träffade Linus, träffade några av hans polare. Valborg är ju ändå studernternas dag så såklart de ska fira haha. Killarna hade tydligen blivit uppraggade av 2mammor. Haha skitroligt. Mammorna var en aning...tankade. Efter det drog jag till H&M och köpte en mascara.

Nu bär det av till Cassie:D...vi ska käka middag där..sen så får vi se vad som händer. Är inte riktigt säkra på vad vi vill göra än.
Ni hör nog av mig senare!
Ha en trevlig Valborg!!

M


Skolan ändå

Snart ska jag få skjuts till skolan för att gå på Datakunskapen, estetisk inriktning. Jag gillar datalektionera, förutom att vår lärare är helt sajk, hon blandar svenska, engelska och kinesiska. Skitkul faktiskt! Vi har en uppgift nu som jag måste bli klar med. Hon har sagt att jag ligger på MVG nivå just nu, och jag vill helst inte sänka det. Vill ha MVG i den här kursen! Så därför åker jag till skolan endast för den kursen idag. Skönt att man kan få skjuts, hade dött om jag hade behövt gått. Som jag skrev i mitt förra inlägg, så halvt svimmade jag vid en 5minuters promenad.

M


In today's Newspaper

Såg precis i "Mitt i Huddinge" tidningen att mitt lag var med!

Det var ju lite roligt.
Om man nu fortf kan kalla det mitt lag. Jo det tycker jag nog...men snart kan jag ju inte göra det längre. Då är det mitt före detta lag. hum suck. Undrar om jag kommer fortsätta med Innebandy när jag kommer tillbaka från usa...
Förmodligen inte, alla har väl kommit så långt före mig i utveckligen att jag skulle vara så pass efter...skulle nog inte funka. Fast vem vet? Man ska aldrig säga aldrig.

M

Min dag hittils

Idag har jag hunnit med en hel del. Jag vaknade och började kolla på 90210. Då var kl 9.15. Så sa min pappa till mig att vi skulle vara på Vårdcentralen kl 10.00. Då fick jag bråttom, var tvungen att duscha och allt. Men det gick snabbt, 30min tog det mig. Imponerad?! Nu vart inte allt jättebra, men det var ju bara vårdcentralen vi skulle till. Trodde jag ja, nej vi skulle även till både ÖoB och Biltema.

Väl på Vårdcentralen sa de att de var endast en vanlig förkylning jag hade men att jag skulle få hostmedicin. Vi gick och köpte det. På vägen tillbaka till bilen kändes det som om jag skulle svimma, så pass utmattande var det att gå några meter när man har en "vanlig" förkylning. hmm jag undrar jag.

Nu är jag iaf hemma, har varit det ett tag nu.

M

Milow



Det är säkert ingen som har missat Milow's cover på Justin Timberlakes och Timbarlands låt "Ayo Technology".
Men tänkte lägga in den på bloggen ändå, eftersom den är grym!
Videon är inte helt kass den heller.
Tummen upp för Milow tycker jag!
M

Bilden säger allt



M

Move your body around

You gotta kick it once, you gotta kick it twice, you gotta kick it three times, baby kick it right

Jag har spenderat ett antal timmar framför tvn idag....sjuk som man är. Men vad ska man annars göra när man är sjuk?Finns inte så mycket. Kan rekomendera komedierna på 6an, to be honest. De är lite underhållande. Fast de börjar inte förrens 13.50, vilket är lite negativt. Vad ska man göra innan dess?
Nu känns det faktiskt som att jag håller på att bli bättre [peppar peppar ta i trä].
Hoppas att det blir ännu bättre tills imorn så jag kan göra något på Valborg ändå.


M

Morgontv

Nu ska jag pallra mig iväg till tvn. Blir förmodligen en film...för det är väl aldrig något bra på tv vid den här tiden? Nah har inte för mig det.
Det finns faktiskt folk som är hemma vid den här tiden på vardagar och vill se något bra....men nej tänk inte på oss, gör inte det. Snyft. 

M

Godmorgon..

...kl är 8.43 och jag ligger i sängen med ett glas yoghurt. Är egentligen inte sugen på mat över huvudtaget. Men det kyler ner halsen så skönt.

Idag befinner sig min klass på naturhistoriska. Jag skulle också självklart ha varit där om jag inte är sjuk. J*vla sjukdom.
Själva museet gör det inget att jag missar, men jag skulle egentligen ha gått på Hanifes dansuppvisning efteråt. Men nu kan jag ju inte göra det heller....det var så länge sedan jag träffade henne. Saknar henne. Det är så tråkigt när det blir så, bara för man går i olika skolor numera så tappar man kontakten enormt mycket. Det ska förbättras iaf. Det måste det, vill inte lämna Sverige och känn att jag inte träffat alla mina kompisar så mycket.

M

Bedtime

Nu ska jag försöka sova bort mitt halsont och mitt hostande.
Hoppas det går bort snart, vill ju inte vara sjuk på Valborg.

Puss sov gött!
M

Essay

Jag hatar...uppsatser...så mycket.

M

Alesha Dixon



Några låtar som snart dödsförklaras på mitt iTunes.

M

I like how they are turning out



Håller på och fixar naglarna. Gjorde klart ena handen igår. Ska fixa den andra idag...orkade inte göra båda igår haha. Tar ju sådan tid. Ser nog lite mysko nu kan jag tänka mig.

M

Bounce,, caution!


Har precis beställt biljett till Bounce's föreställning Caution!
Oh jag kan knappt vänta!! Så exalterad. Nikita har berättat om showen, verkar grymt bra! Jag ska dansa med Benke, det måste jag! Om jag ska! Det är mitt mål haha.

M

Önskningar

Oh, vill bli frisk
Oh, vill att skola tar slut
Oh, vill ta med mig alla vänner till usa
Oh, vill shoppa nu
Oh, vill att det speciella ska bli ännu bättre
Oh, vill att jag inte ska banga nu när de blir allvarligt
Oh, vill att jag ska våga fråga
Oh, vill att jag ska kunna ta mig i kragen och göra allt det viktiga bra
Oh, vill att du ska må bra
Oh, vill att "F" ska komma ihåg mig under det året jag är borta
Oh, vill att allt det här ovan ska hända

M


Disney




Några favvo disneylåtar:)<3

M

A Guy Thing


Det visade sig att jag visst hade sett "A Guy Thing". Men inget gjorde väl det, den är ju ändå bra och rolig så.
En sak jag stör mig på är Selma Blairs frisyr. Inte nice. Inte enligt mig iaf.

M

Money money money,,

Ni vet de dagarna när allt bara går bra? Igår var en sådan dag, förutom när jag hostade upp halva magen...no details.
Iaf, igår blev jag hela 1020kr rikare! Vilket betyder att jag har exakt...1020kr i plånboken eftersom jag var pank innan. Fast bror min har lånat 16.50kr av mig så när jag får dem har jag 1036.50kr. Lite avundsjuka är ni väl? Jag är lite avundsjuk på mig själv faktiskt.
Nej men nu kan jag äntligen köpa alla de saker jag har velat ha så länge. Dvs KLÄDER!! och biljett till Bounce. Oh I can't wait!



M


movie,, essay


Kom på att efter jag har kollat på "A guy thing" så ska jag skriva min individuella uppgift på naturkunskapen. Om vad jag tkr skadar naturen mest idag. hum...ska bli så här kul...

M

Cough Cough,, I am sickk

Idag ligger jag hemma och är sjuk. Hostar 24/7 och har på grund av det oerhört ont i halsen, usch usch. Jag tror det är lilla Paulina som har fört vidare sin sjukdom till mig...haha.
Jag har redan kollat på två avsnitt av andra säsongen av Gossip Girl. I love it!
Önskar bara jag hade några 90210 avsnitt att kolla på. Fast! med ett utropstecken, så har jag en film jag kan kolla på. "A guy thing" Har nog inte sett den, folk verkar tycka den är rätt dålig men ska försöka iaf.

M

Barnpassning

Idag ska jag och min lillebror passa mina små kusiner. De skulle komma runt halv...så de kommer nog vilken minut som helst.

Det är så skönt att jag ätnligen tjänar lite pengar. Förut hade jag exakt 0kr vilket var extremt jobbigt.
Nu kan jag köpa biljett till Bounce och massor av kläder!

M

Those days

Nu har mitt bloggande dött lite här har jag märkt...det måste förbättras oerhört mkt! Men jag har haft fullt upp, har inte varit inne på datorn de senaste dagarna. Har knappt ens varit hemma så!

Dagarna har bestått av; skola, dans, barnsittande, träffa Linus och umgås med tjejerna. Har vart bra dagar, dagar då man inte saknar datorn någonstans! Därför...inget bloggande.

M

An evening with Linus

Har varit lite dålig på bloggandet den senaste tiden känner jag. Men det ska förbättras! Om det ska, måste!

Linus gick för ca 20min sedan. Vi åt middag tillsammans, båda tog en kycklingsallad. Typ andra gången i mitt liv som jag äter sallad på...uhm restaurang kanske man ska kalla det. Är lite förvånad av mig själv, men det var gott faktiskt!
Sedan drog vi hem till mig....och umgicks.

Nu är jag sjukt trött och ska försöka sova. Så sov gött på er alla!

M

This evening

Sitter just nu och väntar på att Linus ska höra av sig så vi kan dra och käka! Är inte riktigt säker på vad jag ska äta...hum det får jag fundera på på vägen dit. Förmodligen tar jag en sallad faktiskt!
Iaf, efter maten ska vi dra hem till mig och...ja jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Kanske film :)
Nu måste jag bara bädda sängen, haha att jag aldrig lär mig att göra det på morgonen. Liksom vad får folk för intryck av mig egentligen?

M

Heart

Har varit hos Linus hela dagen och nu sitter jag och väntar på att han ska komma hit. Ska komma film tror jag.
Hörs kanske senare

M


God Morgon!

Åh jag drömde om bästa sakerna inatt. Kläder! Att jag fick massor av kläder av en kille som inte kunde ha dem längre...eller om hans gamla tjej hade fått dem och sen ville han inte ha kvar dem lämgre...inte säker! Det var iaf en bra dröm tycker jag.
Hoppas ni drömt bra saker också!

M

Balrog och Aik

Kom percis hem från Globen. Vilket drag det var! Folk var helt jättespeedade och glada och ja allt! Det var verkligen jätteroligt att få se Sm-finalerna i Innebandy på Globen gratis! Vem får göra det liksom?
Det var iaf Balrog som vann på damsidan och Aik på herrsidan. Båda matcherna var väldigt spännande och det var inte stora målskillnader i slutet av matcherna.
Aik spelade mot Varberg. Det stod 4-2 när klockan slog 18.00. Varberg tog ut målvakten och Aik gjorde mål. Då var det i princip avgjort. Aik vann SM-guld. Förra året vann Varberg mot Aik, så nu är de equal.
Balrog spelade mot Falun. De spelade bra.

Båda matcherna var väldigt bra och spännande. Skönt att båda sthlm lagen vann.

Så här såg jag ut när jag gick runt på VIP-avdelningen och såg allt live.


M

SM i innebandy

Snart ska jag dra iväg till Globen för att vara VIP-vädinna under SM-finalen i innebandy. Vet inte exakt vad det innebär att vara VIP-värdinna, men det får jag se när jag komme dit. Kommer hålla till ungefär 17.00. Sen ska jag dra hem och ikväll har jag inga planer. Bara inte alla ska vara upptgan med sina killa så träffas vi tjejer tror jag. Men det får vi se senare what's going down.

M


I love to dance

Sitter och väntar på att Cassie ska komma över till mig så att vi kan dra iväg till "Huset" och dansa. Vi har fått med fler peroner som ska dansa med oss nu. För tillfället är vi jag, Cassie, Johanna, Joanna och Nikita! Ska bli så sjukt kul!

Åh jag kan inte vänta!
Måste gå och byta om nu! Hör av mig lite senare!

puss påer
M

Finished

Nu är jag äntligen klar med min rapport. Vet dock inte hur bra jag skulle påstå att den är...men får väl se på betyget. G får man väl hoppas på iaf haha.

M

Jag i en tröja


Den här tröjan är så jag. Det vet alla som känner mig...och kanske fler haha. Måste skaffa!

M

Rapport

Har kommit en liten vart på rapporten iaf. Måste vara klar och skickas om 3 timmar och 45minuter...det ska jag klara!
Under tiden drogar jag denna låt och massor av andra...Lyssna vettja!


M

Gårdagens dansande

Ni kanske vill höra om gårdagens fiasko....som ni säkert märkte var jag helt jätteglad för att jag skulle iväg och dansa med tjejorna på kvällen. Vi hade ju hittat ett ställe där man kan gå och dansa gratis i en sal. Utan lärare då såklart. Men iaf. Vi kom dit och frågade om de kunda gå å öppn åt oss....då fick vi höra att det var några jäkla magdansöser där som egentligen hade avbokat men så hade kommit ändå. Vi kunde inte göra något åt saken så vi fick inte dansa igår. De skulle dansa magdans till kl 9 och klockan var halv sju...nej tack vi orkar inte vänta så länge va. Vi stannade och spelade biljard med några killar däremot. Jag trodde jag var grymt mycket bättre än vad jag var igår...jag brukar vara mkt bättre haha.
vi fick en ny tid på torsdag halv 7. Det var ingens om hade bokat den dagen så då borde det inte vara några som helst problem. Om det blir problem igen blir jag sur...men det hoppas vi inte att det blir. Håller tummarna!

M

Dagens planer

Idag är min klass "ledig" från skolan...inte för att jag kmr vara så ledig...eftersom jag måste skriva en uppsats. Den ska jag börja med nu.

M

Dancing with tha girls

Om ca 30min ska jag dra iväg med cassie på moppen...oh jag vet...visst är vi en aning coola?! iaf, då ska vi dra till "Huset" och dansa med Johanna. Vi har planerat att göra en koreografi som vi sedan filmar och lägger in på youtube eller något. Vi bara dansar för skoj dvs. Om inte hon som har hand om dansen på "Huset" vill att vi ska vara med på något event någon gång så kommer vi bara dansa för skojs skull. Oh can't wait!!
Nej nu måste ja käka något snabbt.

Hörs senare!
M

Fråga

Tänkte börja dagens bloggande med att fråga er vad ni tror att denna bild föreställer, eller rättare sagt vad ni tror händer på bilden haha. Undrar om någon är klyfitg nog att gissa rätt...hmm


M

sh*t up

Tyst lilla fjortis
M

Jag Gillar Musik

Jag har en till musikpimp ! weii lycka. Nu får jag låtar från både höger och vänster, inte pjåkigt det!. Nu gäller det bara att...inte döda alla låtar direkt!

Den här var det ett tag sen man hörde. Minnen<3

M

Crazy frog

Hittade en padda igår på vägen till sjön...eller vadå en...tusen! Min kära cassie fick halvt hjärtattacker varenda gång vi mötte en liten, stackars, hjälplös padda.
Jag blev iaf döv...när hon skrek dvs.

 and there it goes...

M

Kiita

Måste bara tacka Nikita lite snabbt här för att hon upplyste mig om att rapporten ska vara inne på onsdag och inte imorgon! plus att vi får hela onsdag på oss att jobba med den..pffuh säger jag bara. Hade inte gått bra för mig annars!

Weeeei för att Nikita är hemma nu igen också!

M

Rapportskrivande



Jag har bestämt att jag ska börja skriva min Krim-rapport kl 1 idag. Nu kan jag inte ändra mig. det är officielt...står å bloggen och allt. Kommer bli besviken på mig själv om jag inte gör det. Den ska ju faktiskt vara inne imorgon också, gahh panik.
Aja, får stå ut med stor booooooooooooooooredom

ciao
M

Problems

En sak jag och Cassie har kommit fram till nu är att vi två alltid lyckas snärja de konstiga killarna....vad gör vi för fel egentligen? Och de man vill vara vän med vill vara mer....alltid! Blir galen på det här. Vi hittar aldrig några bra små pöjkar. Nej det måste bättras verkligen! Jag får se till och hitta någon i usa! Ja om jag vill ha första bästa så har jag några alternativ redan haha. Det är helt sjukt. Kan man verkligen bli kär när man endast har snackat genom datorn...skulle jag inte tro men men. Det har iaf tydligen min nya "bror" i usa och även hans kompis blivit i mig (don't tell my new "brother")...gaah vad ska man göra. Får låsa om mig på kvällarna tror jag haha. Men men, vad ska man göra när man är värsta kapet, både good-looking och trevlig, jk jk.


M

Last night

Igår kväll var jag vid sjön med Cassie, Liina, Gabbi å Alex. Det varade inte så länge eftersom vi inte lyckades med att få upp elden haha. Vi fick ju iaf lite underhållning när några småfjortisar började härma allt vi sa och började snacka om oss så "diskret", vi hörde bara "lite"....gaaah. Att folk orkar? De borde ju ha lite respekt för oss äldre tycker man ju.

Vi drog iaf hem. Jag och Cassie till mig. Där satt vi på mitt källargolv (matta yeah thank god) med dricka och min dator. Såg säkert lite...annorlunda ut.

M

Play a song

Det var übermys att bada i jakuzzin. Det var ett tag sedan man gjorde det nu. Man kan ju alltid hoppas att man fick lite färg även fast solen inte skiner så starkt just nu. men men, det kan man nog se sig i stjärnorna efter ;D

nu ska jag försöka börja skriva på mina uppsatser. Hum jag måste hitta motivationen. Den borde ju finnas i och med att de ska vara inne på tisdag...en jag är ju som jag är tyvär.

M

Badmys!

Nu drar jag ut till jakuzzin...och ja...badar...mys!<3
M

Brandy, is...classy...no..hum



Jag drogar denna låt just nu! Tack Mathilda<3

M

Last night


Hade en grym natt med cassie gmn. Vi....ahh det kanske är bäst om det inte nämns. Men det var en sjukt kul natt kan jag säga er! Ska göras om!

M

äntligen sommar

Oh vilken dag det har varit!
Så härligt väder att det inte finns!
Har legat ute å solat, spelat baskt, fotboll å innebandy ute. Kan inte bli bättre! Eller jo om man skulle se ut som en pepparkaka så, vilket jag verkligen inte göra än.

M

Dancing

Jag har äntligen hittat någonstans att dansa! Det är gratis också! Ibland har man stor tur. jag måste verkligen börja dansa snart också...har ju slutat träna på innebandyn, måste ersätta det med något.

Men nu ska jag och iaf Johanna gå dit och dansa, hoppas på flera dagar i veckan. Vi kanske drar ihop lite mer folk också. Beror på. Vet redan några som vill hänga på så. Tänkte komma på en koreografi å sedan lägga ut på Youtube, så om vi gör det kommer den garanterat ut här också.

M

Talang 2009


Sitter och kollar på Talang 2009. Det är så roligt. Sjukt kul när folk är bra och pinsamt när folk är dåliga...men det är ju bara underållande så.
Denna gången är dem i stockholm och helt ärligt så känner jag igen några i publiken. Det är en aning konstigt haha.

Nu precis så dansade en grym kille. Jag blev så sjukt imponerad! Kommer inte ihåg namnet tyvär...men han var iaf grymt bra!!!

M


Don't let it go

Min familj har nästan slutat med alla traditioner. Det känns väldigt synd eftersom jag gillar sådant. Jag gillar att vara lite barnslig. Att måla ägg, jultomten kommer å delar ut julklappar...dansa runt midsommarkransen etc. Men jag verkar vara den enda som har något emot att ta bort alla traditionella maträtter och lekar i min släkt. Alla andra är helt okey med det. Suck. Vi har tex inte rullat ägg eller målat dem och vi har inte heller ätit någon spec påskmiddag. Även fast maten var jättegod så saknar man ju påskmaten...inte för att den är jättegod, men ah ni vet. Det känns som att något fattas.


M

Påskkärringar och gulingar

Idag är det påsk och vad kan vara mer passande än att ha på sig en gul klänning då? Jo om man går klädd som en kyckling eller påskkärring men så långt vill jag inte dra de.

Igår så kom förresten små påskkärringar och knackade på dörren. De är så söta. Fast det är ju lite konstigt när de kommer och inte har gjort några påskkort...hum ska man verkligen få godis då? Saken är ju lite den att man ger ett påskkort för godis..eller har jag fattat helt fel?

Dessutom trodde jag först att mamma gav dem godis från familjens påskgodis, då vart Mikaela lite sur. Det var ju faktiskt jag som valde ut det där goda godiset, då ska inte några små barn komma å sno det. Men *I sann Let's Dance anda* så gav mamma dem från annat godis...pfuuh säger jag bara. Tur hade jag där.

M

framtiden

Nej nu ska man slumra tror jag...bättre sent än aldrig right ?
Imorn(idag) är det fredag och påskmiddag på g! Kommer bli mysigt, farmor&farfar kommer över.
Måste passa på att umgås med dem innan jag åker...hemskt att säga men de är gamla och jag kmr vara borta i över 10månader...nej vill inte ens skriva ordet...men man vet aldrig, så ska försöka spendera så mkt tid som möjligt med dem nu då. Nu när farfar har alzheimers så blir det ännu jobbigare att lämna hohom här...
Varför ska sådana sjukdomar finnas? De förstör för så många liv, är hemskt.
Nej nu måste jag sluta tänka på det. kommer bara börja gråta. Ska sova nu dessutom, inte bra att tänka på sådana saker då...
[jul förra året]

Gonatt gott folk<3

M

Bloglovin!

Följ min blogg med bloglovin

M

Natt



Vi kom hem från promenaden och var hos Cassie. Kom hem för några minuter sedan.
Det är skönt att bara vara med någon utan att känna massor av press att behöva göra något spec. Så känns det med Cassie och de är bra.

M

wacko

SItter hemma hos cassie nu. dvs just över gatan. Det är mysigt. Vi kom precis fram till hur pratkiskt det är med laptops...jaa..eller vad säger ni?

vi...ja vad gör vi. inte så mkt.
Har tagit några vackra bilder som kommer ut senare. Oavsett vad cassie säger ;D

Promenaden var mysig. LÅNG! Var ute i ca 2 timmar. I börjarn var det lite kyligt men sedan vart det varmt. Gick ju brevid Cassie så...

M

Myspromenad

Ska dra ut på en långprommis med lilla Cassie om en stund. Jag drar med mig henne till Hannah för att lämna Mathildas kamera som hon glömde här igår. Eftersom Mathilda och hennes familj ska dra dit imorn för påskfirande, perfekt blir det. Kanske ska vi gå förbi huset och snacka lite med dem om att dansa där. Får se ifall de blir av.
Så måste klä på mig och allt nu. Har ju gått runt med shorts och t-shirt idag endast eftersom jag ändå inte har haft något planerat. mysigt<3

Kommer nog dokumentera våran färd också. Lägger in dem när vi kommer hem till mig då.

M

fransk manikyr?



Har fixat till mina naglar igen och är happy! De såg inte jättefina ut för en stund sen. Men nu är de perfa!

M


Big love


She is and will always be my best friend.

M

Sm-final!

Jag ska vara VIP-värdinna på Sm-finalen i innebandy på Globen. Då får jag se matchen gratis. Är inte det helt jävla fantastiskt? Jo de skulle jag nog säga. Dessutom får jag träffa de i laget I like en sista gång. Yeah great as hell!

Så om ni ska dit och har turen att vara på VIPn, så kommer ni ha mig som värdinna, Ohh det är lyxigt det!
Spana efter mig


M

Ny jacka!



Det här är då min nya vårjacka. I'm happy!

M

Flipsyde


Står och fixar mig och lyssnar på den här låten. Älska!<3

M

Tilda+dancing

Ligger i sängen nere i gillestugan med Mathilda. Grrr, nej skoja men det är nice. Vi ska väl börja röra oss uppåt snart å äta frukost antar jag. Sedan ska vi bara ta en tur till ett ställe med Johanna och frågade ifall man kan få dansa där i deras sal gratis. Hoppas verkligen! Vore så grymt kul.
Gaaah dansa<3 I miss it.

M

Filmtajm

Nu ska jag och M dra oss til sängarna och kolla film.
Det blir nog "I still know what you did last summer".
Har själv inte sett den, hoppas den är bra.

M

+ en person

Hannah har joinat oss nu.
Vi kollar igenom skolkatalogen och skvallrar om lite folk...sådant är alltid kul...tyvärr.
Lyssnar gör vi på den här;

M

Äntligen!

[Mathilda och jag vid djurgården]

Jag och Mathilda kom precis hem till mig. Nu har jag äntligen hittat en jacka och även ett par skor. Ingen av de var de jag hade letat fram sedan tidigare. Men jag är inte ledsen för det eftersom jag nu har en jacka och vita tygskor :D Wei!
Kommer in bilder på sakerna senare när jag har tid.

Lite senare kommer Hannah hit och umgås med mig å M. M är en väldigt fin bokstav.
Nu ska vi....nej jag vet inte vad vi ska göra. lalala

M

Dagen

Är tillbaks från stan nu. Vart inga kassar för mig idag heller. Hittade inte mina skor eller jackan jag ville ha...men jag hittade två andra jackor som jag ska kolla på i Farsta med mamsen och Mathilda. Mamma kommer vilken sekund som helst nu. Mathilda köpte både glajjor och armband. Skulle gärna ha köpt de glajjorna med men mina 150kr ska gå till nya skor. Gah det är jobbigt att ha så lite pengar men man får stå ut. Jag är van.

M

Rubriker är överskattade

Vi är så taggade på shopping nu! Cya later people!

Vi är inte alls egocentrerade.

puss
M

Snart är det shopping som gäller igen.

Sitter hemma hos Mathilda. Hon håller fortfarande på och fixar sig. I am ready to rock though.
Vi har bestämt oss för att dra in till stan. Stan två dagar i rad slår aldrig fel. Kanske satsar på att sola vid Kajen, vem vet?
Så här ser jag ut idag.

M

Today's adventure

Idag hoppas jag på lika bra väder som igår!
Klocka är tjugo i åtta och jag går i princip i sömnen, är en sengångare. Om tjugo minuter ska jag åka till en kompis som förmodligen också är sengångare just nu och kommer vara två timmar framåt.
Vet inte riktigt vad vi hittar på, vi kmr säkert antingen gå till globen eller åka till stan och shoppa...igen.
Det är vad vi brukar göra oavsett väder. I love it! Eller jag älskar det dem gångerna jag har pengar...annars nah.

Nej nu måste jag packa väskan och sminka mig.

pöss

M

Sweet dreams

Nej nu ska jag krypa till kojs tror jag. Är skittrött redan nu och ska även upp kl 7 imorn bitti för att dra till Enskede, till Mathilda. Ska jag få skjuts måste jag upp så tidigt hehe.

Sov gött kära läsare! Dröm söta drömmar.
Önska mig lycka till med att hitta min vårjacka och mina vita tygskor imorgon på H&M!!
 (ifall ni har glömt är det dessa jag vill ha från H&M)
M

Vårjacka

Imorgon hade jag tänkt köpa denna jacka. Om den finns i Farsta Centrum.
I totally love it!!!



M

Pizza gånger 3

Jag har ett stort problem...sitter och äter tre små bitar hemmmagjord pizza. Har smakat på varenda en av dem..men! Jag har...vet inte om man kan kalla det tvångstankar..men jag måste iaf alltid äta upp den minst godaste biten först och sen blir det godare och godare. Oavsett maträtt. Men nu vet jag inte vilken bit jag ska ta eftersom alla var lika goda...
gosh jag blir galen. Det värsta är att jag är helt seriös med det här...måste sluta...

tänkte visa er de små godsakerna;


Jag älskar förövrigt hur snygg redigering jag gjorde på bakgrunden...lite kurvigt på kanterna...men who cares huh?

Det ser ut som en liten kanin har mumsat på bitarna också haha.

Vita Tygskor, I WANT!


Jag gick bokstavligt talat och kollade igenom varenda H&M i stan idag. Gick igenom varenda affär för att försöka hitta min storlek 37. Men fanns den? Nej självklart inte. Det ska vara utrensat på precis alla affärer bara för att jag vill ha dem.
Jag frågade även en kille om de skulle få in fler...nehe de ska de förmodligen inte få.

Men så vart jag lycklig och hittade på Skopunten ett par andra tygskor för endast 99:-. Nej de fanns inte heller i min storlek.
Jag gillar inte mina fötter idag.

Min kompis köpte däremot ca 3 par skor idag. Gah.

M

Shoppingdag



Detta var då vad jag hade på mig idag när jag var i stan och shoppade.
Dessvärre hittade jag inget att köpa. Det var kanske bra för min plånbok eftersom jag endast har 150kr just nu.

Det var så mysigt väder också! Helt perfekt.
Det märks att människor vill att det ska bli sommar, alla går nämligen halvt sommarklädda. Underbart säger jag bara.
Och jag är inte sämre jag på den fronten, som ni kanske ser på bilderna. Gick endast i det.

M

Veckans blogg!

Åh va roligt att jag vart veckans blogg hos LoEm.
Jag brukar aldrig vinna något. Va glad jag blir nu!
Det här gjorde verkligen min kväll!
Tack så jättemycket!
M

Kvällen

Nu ska jag ta och dra mig...eller rättares sagt cykla till Jennifer som har middag. Hon fyllde år i onsdags. Grattis i efterskott till henne!

Ni hör väl av mig imorgon på dagen får man väl hoppas.

Ha en skön kväll! cya!
M

Summer

Älska vädret!! Gah :D
Har cyklat med brorsan och handlat lite. Det var inte alls kallt att cykla med endats linne, lycka! Snart kanske man kan gå runt med endats bikini och kjol typ...hum hoppas!
Kom iaf precis in från solen. Jag upptäckte då att jag hade en mini insekt på ryggen!! Hjälp det var så äckligt. Jag ryser helt ärlig fortfarande. Usch inte mysigt Enda nackdelen med sommarn, alla insekter hah.
.

M

It might kill me


Tobias saved my night.
Genom att ge mig i uppgift att fixa till en bild...detta är slutresultate. Han vart nöjd, då är jag glad.
Och jag fick något att göra istället för att sitta här utan att göra något alls.

M

Me Myself I


JA TACK!



M

Fint väder!

Oh idag var det allt bra härligt väder ute! På rasterna vart det solande ute på baksidan av skolan och på vägen hem strippade man lite halvt. Åh va mysigt!!
Nu vill jag bara kunna gå me shorts eller kjol...fast måste skaffa pengar och köpta nya shorts och kjolar. Allt är, som jag har tjatat om så många gånger tidigare om, för stora. Orkar inte gå runt med för stora kläder heller. Nej tack:)

M

A Phonecall

Blev precis uppringd av J. Barndomsvänner fast har inte snackat på ett tag nu. Hon bjöd mig på födelsedagsmiddag på lördag. Det ska bli mysigt. Blir lite som en tredejt eftersom det är 3 tjejer å 3 killar endats. Mysigt mysigt.

M

Torsdag

Idag...ja vad har jag gjort för bra idag..
Fick reda på att jag har stor chans på MVG som slutbetyg på datorkunskapen, estetiskt val. Vilket är grymt roligt att veta!
Sedan har man ju också tränat på sin "teater" med gruppen på svenskan. Jag känner att ja verkligen passar bra till att spela "Jason" i Medea. Kan verkligen spela ut hans känslor...host. Nej men de är lite roligt att inte bara sitta och skriva hela tiden på svenskan.

Imorn har jag två prov, yippi! Matte och geografi. Matten känns rätt bra men geografin...suck suck och åter suck. Det känns inte bra någonstans. Ska fortsätta plugga snart..
M

RSS 2.0