Väder!

Idag är man ledig, imorn ska man ut på landet. Och vädret ser ut så här. Hur myys kan det inte bli?


Taget från Aftonbladet. Tidningen som är startad av min släkting..haha förlåt nu får jag sluta snacka om det. Slutskrytet ;D

M

Yesterday

Åh igår var det sämst väder verkligen. Den var fullspäckat också!
Först så drog man självklart till skolan...så trogen skolan som man då är...
sen vart det att man hade dans i ca 1 timme och något....sedan drog jag å tjejerna till skolan igen för att kolla på Gabbi när hon sjöng. Jättebra gumman!<3

Efter det kom man hem för att ladda mobilen och sedan gå ut till Tobbe, Putte å Jacob som stod vid min busshållsplats. Haha de grabsen är helt sjuka, på ett bra sätt ofc hah.

M

Orientering

Nu har jag inte bloggat på ett tag. Känns lite elakt mot alla läsare. Men har haft fullt upp och har helt enkelt glömt bort. I am sorry!

Igår så hade vi orientering på Långholmen med 1or och 2or....det var helt ärligt rätt roligt faktiskt.
Jag orinterade med Lina, Kiita och Gabbi. Vilket egentligen inte var ett så bra val av mig...haha de var så sjukt sega att det knappt finns. Men jag ville komma fram snabbt...så jag sprang in i buskar och snår för att hitta alla stationer...medan de andra stod kvar ute på stigen och väntade på mig. Det var ändå kul tycker jag. Rolig miljö att orientera på också måste jag säga! Det var helt sjukt skönt att röra på sig och springa lite! :D

Så här såg jag ut igår då. Haha Sexy ass jag är.


M

Caution! Bounce

Oh idag var det den 15e Maj och jag var på Bounce Caution! på Orionteatern. Jag gick dit med Nikita, Kaisa, Sara och Nalle. Det var så grymt kul att det inte finns! Skulle göra mycket för att få vara med och dansa i en sådan show, ser så sjukt roligt ut att medverka....gaaah vad jag fick lusten att dansa! Kan knappt beskriva hur mkt jag kände lusten...
Men Showen var iaf väldigt bra och jag rekomenderar den starkt till alla!!
Vi tog lite bilder efteråt med Kiitas mobil...som jag kmr lägga in snart, när Kiita väl har lagt in bilderna på datorn:)
Så nu får ni nöja er med att få se dessa...ett par bilder från showen.


[Ej bilder tagna av mig]

När Filmon Michael rörde sig över allt folk så fick jag röra honom...hihi. Hans rumpa! :o  Gaaaaaaaaaaaahkjdkjaskdkl
Jag höll även på att tappa honom...men det ordnade vi upp!

M

Igårkväll

Var på bio igår med Paulina, Linus och Martin. Vi såg "The Haunting In Connecticut". Jag tycker den var rätt bra. Jag vart i alla fall rätt skrämd några gånger!

"När familjen Campbell flyttar till norra Connecticut märker de snart att deras charmiga sekelskifteshus har en obehaglig historia - inte nog med att det tidigare varit en begravningsbyrå där obegripliga saker inträffat, dessutom var den tidigare ägarens synske son Jonah ett demoniskt sändebud som kunde öppna portarna till den andra sidan för att släppa genom osaliga andeväsen. Nu väntar ofattbar terror när Jonahåtervänder för att släppa lös en ny form av ondska på den oskyldiga och ovetande familjen"  [sf.se]

Bilder från filmen



[ej bilder tagna av mig]


M


Fredagskväll, Pizza Hut

Igår kväll var jag på Pizza Hut vid Hötorget med mina friends Paulina, Nikita och Gabriella. Det rejält mys!
Vi valde 4 pizzor som alla fick en bit av. Vi tog Hawaii, Kebab och två andra jag inte kommer håg namnen på. Den ena var med bearneisås och nötkött tror jag. Den andra...I don't remember. Det är helt sjukt va mätt man blir på så där små pizzor.
Vi slog på stort och tog även efterrätt. Jag tog en chokladsuffle grej som var übergod för övrigt! Alla de andra tog våfflor, hade också kunnat ta det men efterosm jag inte gillar det så blev det inte så. Jag är nöjd med min chokladsufflé. Om den nu hette så. Den var iaf sjukt god som sagt.
 
De fyra olika pizzorna.

Jag blev ju som jag blev..aja..haha. Paulina söt som vanligt!

Så söta!


De andras efterrätt, Våfflan!

Min efterrätt, Chokladsufflén!

En lyckad kväll helt enkelt!

M

Father and Son

Det är så man börjar gråta.


M

Kvällen

Var ute nu på kvällen och träffade Putte, Tobbe och Ragge nere vid skolan en stund. Det var myys, lite kallt bara.
Och jag blir förvånad över att de blir mörkt så pass snabbt. Ena sekunden var det ljust sen andra helt bäcksvart! Jisus, chock på hög nivå!

Shush on you. I will crush you anyway, in some way. No matter what the consequences are.

M

T-shirts babyy



Kanske skulle fundera på att skaffa sig en nice t-shirt...det är ju lite roligt ändå. Folk måste ju verkligen läsa dem om och om igen....eller iaf om det är mig man snackar om. Oavsett hur många gånger jag har sett en skylt, ett papper eller ett klädesplagg med text på så måste jag läsa igen. Det är ju bara så rolgit haha...typ.

M


Rekommenderas!

Jag har världens bästa mascara! Lóreal's DoubleExtension Beauty Tubes heter den.


För er som tycker att er mascara flagnar av och lägger sig under ögonen ska ni använda den här. Den är sjukt bra!
Man lägger först på ett lager med vitt och därefter täcker man över det med det svarta. Det låter som att det kommer ta mycket längre tid men nej det gör det faktiskt inte.

När man sedan ska ta bort mascaran på kvällen räcker det endast med varmt vatten så faller de av. Då får man inga svarta ringar under ögonen heller som man brukar med de flesta andra mascaror.

Förut letade jag som en galning efter en mascara som inte skulle lägga sig under ögonen på mig och få mig att se ut som en panda. Sedan fick jag den här som present lite random sådär. Tack Carina säger jag bara! Bästa mascaran, ska aldrig byta!

Enda nackdelen är att den kostar en del.
Iaf om man frågar mig, den kostar runt 165kr på Kicks. Kommer inte ihåg exakta summan.

Men den rekommenderas starkt!

M

Nytt Korallfärgat nagellack



Jag köpte nytt nagellack igår. Korallfärgat från Depend. Kostade 25kr. Varför köpa något dyrt när man ändå inte alltid använder det, utan varierar färger. Köpte det på kicks.

M

Liljeholmen

I helgen var jag på Lijleholmen. Kollade på brorsans turnering. De fick silver, de var helt klart värda guldet...men tyvär hade det andra laget för jävla mycket tur med sina få skott på mål...fy skam. Men men, de spelade grymt bra så de ska vara nöjda ändå! Det var mysigt väder!
 
Fick reda på att denna bron int öppnade sig så mkt. Så var tvungena att ta kort och bevisa att jag faktiskt såg det..hih


Passade på att bli fotograferad. Vart rätt nöjd.

M

Lite friskare kanske

Idag var jag hos vårdcentralen för att kolla ifall jag har Bihåleinflammation. Läkaren sa att hon såg att det var lite svullet men var inte hundra på ifall jag hade det eller inte. Men hon skrev iaf ut antibiotika till mig och en nässprej. Så nu hoppas jag verkligen att det kommer bli bra snart! Det är int roligt att vara sjuk i 2 veckor. Usch på det!


Nu är jag lite gladare...knarkar ju antibiotika. 800ml gånger två, tre gånger om dagen. Det kommer märkas haha.

M

Schjukling

Jag tror att jag har fått Bihåleinflammation. Det gör så sjukt ont.
Jag älskar verkligen mitt liv just nu. Har varit sjuk i en evighet och blir aldrig frisk, så kommer det här och knackar på dörren. Hm aja, ska kolla upp det imorn. Vi får hålla tummarna för att det bara är vanlig huvudvärk...som har hållt i sig ett tag nu...host..

M

Uppdatering Valborg

Bilder från Valborg


Lyckad Valborg med Cassie och massor av annat folk<3

M

Ikväll,,ikväll

Just nu sitter jag på fel dator så kan inte lägga in bilderna från igår. Men det var en mysig Valborg, väldigt lyckad för mig. Det måste nog ändå ha vart den bästa hittils får jag nog påstå. Även fast jag hostade mig igenom hela kvällen, å då menar jag verkligen HELA kvällen. Jag har vittnen...
Träffade massor av awesome människor vid brasan!

Men bilderna kommer ut snart. Inte kväll, kanske inatt. Annars imorn.

Nu ska jag dra till Linus or Martin, beror på vad som bestäms.

Ha en bra kväll!
puss
M

Gaaaah

Jag har typ fått halsbränna av de här halstabletterna....inte bra!

M

RSS 2.0