Åldersnoja

Jag har tänkt mycket på det här med ålder. Jag har faktiskt lite åldersnoja redan nu, vid 16 års ålder! Det är helt sjukt. Jag kommer nog vara en av dem tanterna som springer runt med kortkort och urringat vid 60bast. Neh hoppas verkligen inte det. Men en saker jag är nästan 100 på är att jag kommer ha största 30årskrisen. Jag känner att när man har fyllt 30 är livet slut typ. Då ska det skaffas barn och sådant. Vad kan man göra när man har barn? Typ inget, allt kretsar kring dem. Men jag antar att när man väl har barn så betyder inget annat mer än det och man spenderar gärna alla dagar med de små liven.

30årskrisen närmar sig med stormsteg i alla fall. endast 14år kvar. Låter som lång tid, men nej.

M

Going2Bed

Ahhhh min mage skriker efter mat nu! Ska ta en macka och sen lägga mig. Det är inte bra att äta vid den här tiden, men får göra ett undantag. Night night kära läsare.

M

OneOfAKind

Vill bara säga att jag älskar denna lilla människa vid namn Cassandra. Kommer aldrig släppa taget om dig gumman<3 Vi har ett speciellt band mellan oss som ingen kan ta sönder. Du är och kommer alltid vara min bästa vän, oavsett vad som händer. Du vet det, jag vet det.


(kommer inte lägga upp collaget, vad ska folk tro om mig gumman?)

M

Dagens


Ursäkta för den dåliga kvalitén men så blir det är man har bråttom.
Detta var dagens outfit.
Linnet är nytt, från MQ

M

Lalala

Har inte så mkt att skriva om idag. Idétorka på hög nivå.
Eller det har gjorts planer idag inför helgen i alla fall. Det känns roligt.

När jag kom hem så finslipades det lite på mitt Bröllopskort till Brittany och Jonathan. Sedan la jag mig framför tvn...och slocknade totallt. Jag som inte ens var trött. Sov till ca 6. Det var bara så skönt i soffan.

Nu ska jag kila och byta om till träningen.

M

New Moon

Jag såg Twilight på bio i helgen och det är nu min nya favoritfilm. Så såg jag nu precis att uppföljaren till Twilight, New Moon kommer ut på bio i usa den 20e November 2009. Men vet inte när i Sverige som den kommer komma ut.
Men det gör ju inget eftersom jag ändå kommer att vara i usa vid den tidpunkten!  Snacka om att jag kommer stå och hänga på dörren när biljetterna börjar säljas.

M


The Game

Shuffling the cards of your game. And just in time. In the right place. Suddenly I will play my ace

M

Shopping after school

Idag har jag köpt två väskor för sammanlagt 225 kr på Accent. Snacka om fynd! Paulina köpte en väska också som var likadan som den ena jag köpte. Så nu har jag och Paulina två likadana saker, hihi wei!
Köpte även ett linne med småknappar och fickor på MQ. Superduper söta saker! Så nöjd. Men nu är man halvt pank. Har lite pengar kvar, men de får stanna kvar i plånboken ett tag, vet aldrig vad som kan komma upp som man behöver pengar till.

Det kommer upp bilder på väskorna och linnet inom en kort framtid. Hinner inte just nu, ska på träning.
Adios lovers

M

Paint paint paint. I love it

Sitter och gör ett bröllopskort till Brittany och Jonathan. Det rullar på men jag suger på att rita killar...men det blir nog bra ändå ska vi se.
En bild kmr upp på resultatet sedan...om det blir bra såklart. Men det kmr komma upp på bloggen ändå. I promise.
Nej nu återgår jag till min blyertspenna och skissar på.

M

Ja det är bara för den är med i filmen...


M

CB again

Var på Hovet i fredags och såg Chris Brown. Han är så sjukt snygg så det är inte sant av det.
Konserten var bra bara att jag knappt hörde vad han sjöng eftersom alla tjejer skrek som in i helvet. Men det var skitkul verkligen!


Vart inte så jättebra bilder men men :)

M


Twilight

Jag måste erkänna att detta låter väldigt klyshigt, men Twilight är min nya favoritfilm! Så underbart bra. Blir nästan lite sur på den för den är så bra. Det är så romantiskt att jag blir lite putt på det också, man vill att det ska hända en själv. Men kommer det hända? Neh skulle jag inte tro.
En stor rekomendatition på den filmen! Se den för guds skull!!!


Att han är skitsnygg efter halva filmen gör inte saken värre.

M

Chris Brown!

Sitter hos Mathilda nu, väntar på att hon och Hannah ska bli klara. Sedan blir det mysmiddag, tacos! Mums säger jag bara. Sedan ska vi ju gå till Hovet och se Chriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis Brooooooooooooooooown!!!  Fan va kul det kmr bli!
Det kmr komma upp bilder kan jag nog lova er ;) Inga problem på den fronten.
Kanske till och med ett litet videoklipp...who knows?!
Nej nu måste jag dra, ska kolla om jag ser bra ut, men när gör jag inte det liksom? Det var ett skämt för dem som inte förstår ;)

Cya later suuuckers

M

I can go on and on and on...until I fall asleep


Ja God Natt på er kära läsare.
Ibland är det väl rätt bra att man bjuder lite på sig själv? Jag tycker jag är riktigt snygg på bilden, blir lite tänd på mig själv, oh.

M

Boredom


Var är ***** där är *****


Idag var det exakt ett år sen Heath Ledger avled av en oavsicklig överdos.
Han var en av de bästa skådespelarna enligt mig.
Tur att man har de bästa filmerna med honom. En riddares historia och Batman.

M

I can't wait!


Imorn är det Chris Brown på Hovet med Mathilda och Hannah som gäller!
Weei på det! Längtar!

Sedan på Lördag ska jag kolla på Twilight med Mathilda och Hannah även där.


M

let's celebrate the happiness i feel inside of me for the moment

Vad ska man göra när man känner att det enda man egentligen bryr sig om för tillfället inte går åt det hållet man vill. Vad ska man göra när man känner sig nobbad och älskad på samma gång. Vad ska man göra när man vill bara åka dit där allt är perfekt. Vad ska man göra när man kommit in i en svacka inom det området man älskar. Vad ska man göra när man känner suget efter något så mkt att det gör ont. Vad ska man göra när allt går fel.

M

Lalaala

Jag är så trött på det här. Kan jag bara få ett svar så jag antingen kan gå vidare eller få det jag vill ha mest.

M

toothfairy

Var hos tandläkaren idag och det gick sjukt snabbt. Träffade en coach från min innebandyförening där också, rätt knas.
Men i alla fall. Innan idag hade jag ingen aning om att jag hade en mjölktand kvar. Det är allt bra konstigt tycker jag. Men ska dit i februari och dra ut den. Hjälp, nervös!
Inga hål hade man inte, har aldrig haft som jag sa igår och det har jag inte planerat att få heller så det här är perfekt.


M

This is what you've done

I am high on nailpolish...or something

M

brusha brusha brusha

Imorgon ska jag till tandläkaren.
Brukade tycka det var så kul som liten, nu är det väll bara helt okey. Inget spec direkt. Får hoppas att jag inte har fått något hål. Har aldrig haft ett enda hål i hela mitt liv, vore tråkigt att börja nu. Peppar peppar ta i trä!



M

Iamstilltryingtofindmyway

Första dagen på vecka 4.

Nu är det endast ca 7 månader kvar innan jag åker till usa och studerar. Ni fattar inte hur nervös och spänd jag är. Ska bli så roligt.
Men åhh önskar att jag kunde packa ner alla mina kompisar i en resväska och ta med mig, för att sedan stoppa in dem i garderoben och sedan ta fram dem och leka. Det vore perfekt om något !
Men som tur är finns internet och telefon! Och möjligtvis även flyg.
Thank You God.

M


Pissed of

Å jag blir så trött på mina föräldrar ibland...varför kan de inte sluta vara kycklingföräldrar. Jag förstår att föräldrar är oroliga men man kan inte skyddas för allt i den här världen, måste väl få vara med om lite saker också. Om man skulle gå runt och vara rädd för allting hela tiden så finns det inget man skulle kunna göra. Du kan ju halka och slå dig när du går ur duschen till exempel, ska jag sluta duscha då? Skulle inte kunna gå ut ur sängen på dagarna.
Åh shit...jag är så arg

M

A substitue

Kom in i mitt rum precis. Det var kolsvart så jag tyckte det var en bra ide att tända. Så jag tryckte på lampknappen och det knastrade till och blinkade. Den var död. Så gick jag till min nattukslampa för att tända den, men den var också död. Som tur var har jag en till liten lampa på bordet, så jag i alla fall ser något i rummet. Har inte orkat byta lamporna än...latmask yes for sure.

Nu gäller det att skriva klart mina delar på geografi uppsasten, Wish me luck!

M


Blow your mind

Vad härligt det har varit med en hel ledig dag mitt i veckan, inte så långt till helgen längre.
Men måste börja speeda upp mig lite till träningen ikväll. Sov till ca 2 och har sedan bara tagit det lugnt, slappat framför tvn and stuff like that. Det går några bra program under dagen faktiskt, suprise suprise.

Nu ska jag gå och fixa till sängarna där nere efter att Paulina sov över här inatt. Hon stökade ju till så mkt...hehe nja

M

Just like you were mine

Jag har blivit lite dålig på att uppdatera bloggen, måste bli bättre.

Imorn har vi resursdag i skolan. Jag är ledig hela dagen men ska skriva på en geografiuppsats.

Så ikväll ska jag, Nikita, Paulina, Yasmin och Sandra ha tjejmiddag typ. Vi har med "Urban" (oh yes, klura ut vad det är ni) och så ska vi käka och säkert göra något annat kul. Får se vad som händer :) Sen dra hem till mig och sova.

M

Veckorevyn

Idag fick jag månadens (typ) Veckorevy. Och vem fick jag inte se när jag slog upp tidniningen om inte min släkting Emilia. Det var rätt ballt tkr jag.
Nu har vi rätt många "kändisar" i min lilla släkt, förstår inte att alla lyckas så bra i min släkt. Med precis allt.
Har absolut ingen press på mig nu när alla är så framgångsrika, nej nej.
Men jag ska också bli någon, trust me people, I will. Somehow

M

today, sunday, the last day of the week, it sucks

Igår vaknade jag 1.20. Är inte det sjukt sent? Har nog aldrig sovit så länge skulle jag tro.

Idag har jag levt med endast innebandy. Vaknade, åkte till brorsans match för att sen dra direkt till min. Det är lite jobbigt med sådana dagar, hinner ju inte med någon annat.

M


It's magic


M

Oh baby boy.

Idag löpte jag en ny bh efter att jag hade fikat med Rickard.
Den är überfin tkr jag ^^


M


Madly in...

I didn't wanted to fall in love
Just wanted to have a little fun
Then you came and swept me up and now I'm done so done
Falling madly deeply I
Surprise myself enough to find
That what's begun, this love and now I'm done so done, I'm done

M

School chart

Idag var det första dagen i skolan för i år. Det känns....tröttsamt. Var rätt jobbigt att gå upp imorse. Kl 8 ringde min väckarklocka och det var hemskt, när man jämför med att vakna 12 blir det hemskt.

För att gå vidare med det här. Det första vi gjorde var att få våra nya scheman, stort mega suck på det.
Så här ser mitt schema ut:
Mån: 9.20 - 16.20
Tis: 8.05/9.10 - 14.50
Ons: 9.45 - 16.00
Tors: 9.30 - 16.30
Fre: 9.05 - 16.00

Det kommer bli en jobbig termin!

Sen utöver det har jag innebandyn och läxor. Hjälp.


M


After

Har fått upp min nya hylla nu. Jag är nöjd! Har försökt sätta ut sakerna bra, men vet inte riktigt om jag är nöjd. Ska se om jag måste ha med fler saker i hyllan kanske. Upptäckte att jag har jävligt mkt gossedjur, ska försöka göra mig av med dem även fast det blir jobbigt. Kan inte slänga gossedjur, känns som om de har känslor eller något.

Så här ser det väldigt tråkigt ut, med ljuset och sådant. I verkligheten ser det roligare ut, absolut!

M

A little pussy...a pussycat

Har blivit tillfrågat om att vara med i skoltidningen som någon slags modell. "Den typiske sjödalaren" heter artikeln.
Ska, om jag kommer våga vara med, klä ut mig till olika karaktärer som finns i skolan.
Men ska se om jag vågar i överhuvudtaget. Är en liten mes när det gäller offentliga saker.

M

Before

Nu har jag monterat ner min hylla. Har nog fått dammhosta. Visste inte att det fanns så mycket damm i denna värld.
Men så imorn har jag en ny, förhoppningsvis snyggare hylla än förut.
Skulle inte påstå att den jag hade var spec vacker.
Min bror och pappa har byggt denna. Den är lite gräddvit med guld detaljer. Tror den kommer bli skitsnygg. Ska monteras upp imorgon. Kommer förmodligen upp en bild på det.

Så här roligt ser mitt rum ut för tillfället. Allt från hyllan ligger på bordet/golvet/under bordet

M


Let's go and help Mikaela with her essay

Oj vad kallt det var ute idag! Jag hade på min tjocka huva på jackan över huvudet hela tiden när jag åkte skidskor. Ca minus 8 grader. Burr! Men det var rätt mysigt ändå, om man räknar bort mina skavsår från skridskorna, suck. Men ska vänta med att köpa nya tills efter jag har kommit hem från USA. Jag menar, det kanske finns bättre då eller ja, det kanske bara är bättre att köpa då eftersom jag ändå inte skulle kunna använda dem på nästan 2 år.

Nu ska det skrivas lite och kollas på tv hehe.

M

Snart är julen förbi


Tagen av mig

M

Oh yes you should know

I've been patient
I've been good
Tried to keep my hands on the table
It's gettin' hard
this holdin' back
If you know what I mean

I'm sure you'll understand my point of view
We know each other mentally
You gotta know that you're bringin' out
The animal in me

Let's get physical, physical
I wanna get physical


M


Ice skating

idag blir det skridskoåkning! Det känns som om det var år och dar sedan jag gjorde det senast, men egentligen så var det bara förra året.
Men jag är lika bra för det. Inte alls ödmjuk, nej det finns inte i min natur.

M

Let me hear your body talk


Why don't we leave this earth tonight?

Jag har stärsta ångesten inför att skolan börjar igen. Vill inte. För det första kommer vi ha många prov/inlämningar de första veckorna och för det andra har vi världens sämsta schema. Suck.
Men men får väl göra det bästa av de, får ju träffa allt folk igen ! Finns alltid något positivt, man måste bara leta väldigt noga för att hitta det.

Måste börja att skriva lite på min, Paulinas och Josefines inlämningsuppgift på Geografin. Kommer knappt ens ihåg vad det handlar om. I better get on with it. Wish me luck.



Bild: Från Nyår, väntandes på alla andra att de skulle komma in..dvs boredom pic'

M


a happy never ending story

Ikväll ska jag och Paulina dra hem till Felix, han ska ha lite folk över tydligen. Kmr nog bli kul!

Jag och Paulina

M


Floorball again

Nu hoppas jag att alla håller tummarna för att min bror och hans lag vinner denna match och går vidare till åttondelsfinalen i Storvreta! Wei heja heja heja!

M

Your safe, up high

Igår så satt jag barnvakt i ca 2-3tmmar och tjänade 300 kronor. Vilket innebär att jag är i princip rik nu! Har 1000svenska kronor och 50dollar. Vilket är ca 1400kronor. Lycka !
Nu ska jag gå å lägga mig.

Hoppas på fler sådana här tillfällen !

M

So much love


Älskar Er Tjejer ! <3

Let me see your boody bounce

Ja nu..nu är det den första dagen på det nya året. Känns lite skumt måste jag säga. Förra året, dvs 2008, så tycker jag att allting kändes annorlunda än i vanliga fall. Både julen och nyår kändes annorlunda, det kändes inte riktigt som att det var något att fira. Aja.

Kom inte så sent i säng inatt, typ halv 4. Vaknade vid 12.

M

RSS 2.0